Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Narozeniny a jiná výročí

Zajímalo by mě, jak jste na tom s oslavou narozenin a jiných výročí, co se týče vašich domácích mazlíčků? Vzpomenete si na ně? Kupujete jim dárky? Nebo toto vůbec neřešíte? :)

Railbot: k vanocum dostavaji :) Psik ma pod stromeckem zabalenou nejakou dobrutku a vzdy ho bavi si darek rozbalovat.. jako kdyby vedel ze vevnitr na nej ceka basta :)

samozdřejmě, vánoce, velikonoce, mikuláš ale i svátek či narozeniny mých chlupáčků jsou pro nás svátečním dnem dostanou, hračky, dobrůtky nebo nový pelíšek záleží na okolnostech ale nezapomeneme na ně :) U zrzulky nevíme přesný datum narození- je to nalezenec tak slavíme narozeniny v ten den kdy přišel k nám :)

moje zebřičky dostanou vždycky na vánoce krmení - většinou nějaký lepší a u budoucího morčátka bude k vánocům kromě morčátka samotného asi taky nějaký kvalitní krmení :)

pro morčátko

Railbot: Já dávám mým zvířátkům pravidelně na narozeniny a na vánoce dobrůtky a všelijaké hračky + pamlsky. Třeba morčeti vždycky zabalím něco sladkýho na zub do balicího papíru (na vánoce) a dám mu to a on si to vždycky rozkouše a odhalí tu dobrotu :) Je to super

Adushka: jo jo zvířátka jsou jako děti taky se mi moc líbí jak si rozbalují dárky :) sice mám pak kousky papíru všude ale je to super koukat jakou maj radost že to mžou roztrhat

Jasně :) náš pes mi někdy roztrhá i moje dárky ( hlavně když to bylo ještě malé nevychované štěně) :) to byla sranda :)

Jak na vánoce tak na narozeniny dostávají ti moji chlupáči dárečky,pamlsky hračky,teď zažijeme 1.vánoce s Ronnym tak jsem zvědavá jak se to zvládne :)

Miškas: ty to máš dobrý máš hafany, ale my zažijem první vánoce s kočičkama a nevím nevím jak ten stromek dlouho vydrží vcelku a stát :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*