Railbot: k vanocum dostavaji Psik ma pod stromeckem zabalenou nejakou dobrutku a vzdy ho bavi si darek rozbalovat.. jako kdyby vedel ze vevnitr na nej ceka basta
Narozeniny a jiná výročí
Zajímalo by mě, jak jste na tom s oslavou narozenin a jiných výročí, co se týče vašich domácích mazlíčků? Vzpomenete si na ně? Kupujete jim dárky? Nebo toto vůbec neřešíte?
samozdřejmě, vánoce, velikonoce, mikuláš ale i svátek či narozeniny mých chlupáčků jsou pro nás svátečním dnem dostanou, hračky, dobrůtky nebo nový pelíšek záleží na okolnostech ale nezapomeneme na ně U zrzulky nevíme přesný datum narození- je to nalezenec tak slavíme narozeniny v ten den kdy přišel k nám
moje zebřičky dostanou vždycky na vánoce krmení - většinou nějaký lepší a u budoucího morčátka bude k vánocům kromě morčátka samotného asi taky nějaký kvalitní krmení
Railbot: Já dávám mým zvířátkům pravidelně na narozeniny a na vánoce dobrůtky a všelijaké hračky + pamlsky. Třeba morčeti vždycky zabalím něco sladkýho na zub do balicího papíru (na vánoce) a dám mu to a on si to vždycky rozkouše a odhalí tu dobrotu Je to super
Adushka: jo jo zvířátka jsou jako děti taky se mi moc líbí jak si rozbalují dárky sice mám pak kousky papíru všude ale je to super koukat jakou maj radost že to mžou roztrhat
Jasně náš pes mi někdy roztrhá i moje dárky ( hlavně když to bylo ještě malé nevychované štěně)
to byla sranda
Jak na vánoce tak na narozeniny dostávají ti moji chlupáči dárečky,pamlsky hračky,teď zažijeme 1.vánoce s Ronnym tak jsem zvědavá jak se to zvládne
Miškas: ty to máš dobrý máš hafany, ale my zažijem první vánoce s kočičkama a nevím nevím jak ten stromek dlouho vydrží vcelku a stát