Jak to máte na Silvestra se zvířátkama?
Naše Mína se bála. Schovala se pod skříňku a vylezla, když byl klid. Tomík je malý blázínek , strašně štěkal.
číča byla v pohodě a sledovala s úžasem ohňostroj.. Se psem to bylo horší.. Na silvestru s mu líbilo jednom čučet na .. Tři oříšky pro popelku.. a při ohňostroji si zalezl do sklepa
hlodavci a korela ti to prospali.Koně,na ty sem se šla po pulnoci podívat a taky se nic nestalo.Jambo,s tím sme se dívali venku na petardy.
normálně když jambu držím tak je ticho ale jak ho nechám samotnýho tak knučí
Náš Akim byl poprvé v naší chodbě..Protože to byl opravdu velký rachot že se nám i chodba otřásala
já když jsem měla ještě welshteriera tak u nás byl taky v chodbě.Tehdy jsem musela pryč a Atila byl o silvestra sám.
u nás toho moc nebylo ale rok 2000 tak to ná rechejtle lítal až na zahradu
Ouu,, tak na silvestra to je strašný.Náš pes jen co uslyší ránu okamžitě utíká zamnou a klepe se, tak ho musim vzít aby se nebál.
No naše Nelina ta se bojí tak kvůli toho ji máme zavřenou v baráku. S papouškama s ostatníma zvířaty co máme venku není žádný problém, ani se zvířaty co máme v baráku, ale ta Nelinka to je strašpitel i když je to velká a devitiletá fena.