Moje Zvíře.cz
4418 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Narozeniny a jiná výročí

a.odstrcilikova: no to sice jo ale když tomu většímu hrábne lítá po baráku a vše ocasem schazuje :D ale kočičky máme taky doma většinou jenže ty sou tak líný že jen chrní xD

Miškas: to znám :D dobrmanice když proběhla kolem porcelánu tak už jsem jen sledovala co mám chytat :) no a u koček už to neřeším nemá to cenu stejně mě neposlechnou, tak jsem udělala akci sklo a vše mám za skleněnými vitrýnami ;) ale ze stromečkem to nevím jak udělat, ten počítám shoděj během prvního dne kdo ví zda se štědrého dne dožije, zdobíme v noci 23 ;) :)

a.odstrcilikova: :D jo skleněné vytríny máme taky a Ronny se postaví před a začne štěkat,ale pořád nevíme na co xD jo kočičky neposlechnou i když dají se to naučit,jednou jsme měli kočku co nám aportovala jako pejsek ale jen tyčky od lízátek :D Tak se stromečkem jsme na tom stejně,ještě že přes noc máme doma jen malého psíka a ten si strommku nevšímá :)

Myškas: hele nemůže se v tom skle hafan vidět? mě takhle štěkala na stěnu shitzuna a pak jsme zjistili že z určitého úhlu se vidí v prosklené části stěny ;)

a.odstrcilikova. no zkoumala jsem to ale z toho úhlu z kterého on na vitrínu štěká sebe nevidí,vidí jen nábytek,ale možná se vidí ve skleničkách které tam jsou postavené

a.odstrcilikova: teta měla dva kocoury, a ty strašně rádi šplhali po vánočním stromečku, a tak ten stromek tak trochu očesali :D dokonce ho jednou i povalili, od té doby teta zavírá v obývaku a bez dozoru je tam nepouštěla :)

Sherryll: Jo to my povídejte :D můj kocour je šílenec :) a já myslela že jsem jediná kdo má tak praštěnýho kocoura...

Simča: všechny kočky jsou od přírody lovci, tudíž je pro ně přirozené řádit, lítat a jak můžou na vejšky jsou spokojené ;) není šílenec tím že jak říkáš šílí jen dokazuje že se má dobře když k nám zrzula přišel jen ležel a mazlil se a ted se spravil vyrostl a když běží dupe jak stádo slonů :)

takže Rosey má narozeniny 25. a svátek má 7.2. dostávají dárky ke všemu a Tadeášek narozeniny 14. a svátek 30.10.

10.12. mela Bettynka narozky =D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*