Miškas: to znám dobrmanice když proběhla kolem porcelánu tak už jsem jen sledovala co mám chytat
no a u koček už to neřeším nemá to cenu stejně mě neposlechnou, tak jsem udělala akci sklo a vše mám za skleněnými vitrýnami
ale ze stromečkem to nevím jak udělat, ten počítám shoděj během prvního dne kdo ví zda se štědrého dne dožije, zdobíme v noci 23
Narozeniny a jiná výročí
a.odstrcilikova: no to sice jo ale když tomu většímu hrábne lítá po baráku a vše ocasem schazuje ale kočičky máme taky doma většinou jenže ty sou tak líný že jen chrní xD
a.odstrcilikova: jo skleněné vytríny máme taky a Ronny se postaví před a začne štěkat,ale pořád nevíme na co xD jo kočičky neposlechnou i když dají se to naučit,jednou jsme měli kočku co nám aportovala jako pejsek ale jen tyčky od lízátek
Tak se stromečkem jsme na tom stejně,ještě že přes noc máme doma jen malého psíka a ten si strommku nevšímá
Myškas: hele nemůže se v tom skle hafan vidět? mě takhle štěkala na stěnu shitzuna a pak jsme zjistili že z určitého úhlu se vidí v prosklené části stěny
a.odstrcilikova. no zkoumala jsem to ale z toho úhlu z kterého on na vitrínu štěká sebe nevidí,vidí jen nábytek,ale možná se vidí ve skleničkách které tam jsou postavené
a.odstrcilikova: teta měla dva kocoury, a ty strašně rádi šplhali po vánočním stromečku, a tak ten stromek tak trochu očesali dokonce ho jednou i povalili, od té doby teta zavírá v obývaku a bez dozoru je tam nepouštěla
Sherryll: Jo to my povídejte můj kocour je šílenec
a já myslela že jsem jediná kdo má tak praštěnýho kocoura...
Simča: všechny kočky jsou od přírody lovci, tudíž je pro ně přirozené řádit, lítat a jak můžou na vejšky jsou spokojené není šílenec tím že jak říkáš šílí jen dokazuje že se má dobře když k nám zrzula přišel jen ležel a mazlil se a ted se spravil vyrostl a když běží dupe jak stádo slonů
takže Rosey má narozeniny 25. a svátek má 7.2. dostávají dárky ke všemu a Tadeášek narozeniny 14. a svátek 30.10.