Moje Zvíře.cz
56452 uživatelů, 3474 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

koupání kočiček

koupete své čičnky? a máte na to svůj chvat? já musela vykoupat kocoura a mám ruce jak řešeto ale kocour je vykoupanej jen se semnou odmítá bavit :,( dokonce ani kolečko šunčičky ho neobměkčilo

ja bych rozhodne nikdy nekoupala svoje ciciny hlavne kdyz jsou venku a kdyz maji kratkou srst, ja bych vykoupala jen tu cicinu pokud ji mam doma a je hodne spinava 8)

ale jen pokud svama bydli v byte nebo v baraku 8)

a.odstrcilikova: Co tě donutilo vykoupat kocoura? :)

No já Mikšu koupu ráda on má vodu rád jednou mi skočil do vany a všichni jsme čučeli jak pulci :D ale ten druhej šedivej to je bojovník jak slyší vodu nebo se nese jen blízko koupeny tak začne jančit ale chvat na to máme:je to sice drsný ale musíte ho chytit u hlavy jak ho brala máma když byl kocour ještě kotě a taky ho musíte brát do vody hned po probuzení (ještě se nestačí rozkoukat) a pouštět pomalinku vodu ale když je váš kocour extrémní bojovník tak to chce 2 osoby a jeden drží kocoura za hlavou (pevně) a druhý sprchuje pomalu vodou a nanáší šampón...

nelinka: no já mám kočičky jen v bytě jak patrno z mé vizitky spí s námi i v posteli a ten můj raubíř zdrhnul a vyválel sé v uhlí, ale není pravda že kočka se nekoupe, mám kamarádku má dva kocoury a ti jsou naučení každou sobotu do vany, jednou sem tam byla a panička nešla kupat tak si vlezli do vany a řvali tak dlouho dokud se nezvedla a nevykoupala je pak byl klid :)

Já kočičky nekoupu,jen pudruji.Zatím jsem to nemusela.Ale když jsem chovala perské kočičky a koupala jsem je byla týden tichá domáctnost.Měla jsem i jejich drápky na mých rukou.A fénování úprk pod stůl a pryč.

Ja jsem svého kocourka koupala 3x.Moc se mu to nelíbilo. o:)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*

Načítám...