ja bych rozhodne nikdy nekoupala svoje ciciny hlavne kdyz jsou venku a kdyz maji kratkou srst, ja bych vykoupala jen tu cicinu pokud ji mam doma a je hodne spinava
koupání kočiček
koupete své čičnky? a máte na to svůj chvat? já musela vykoupat kocoura a mám ruce jak řešeto ale kocour je vykoupanej jen se semnou odmítá bavit dokonce ani kolečko šunčičky ho neobměkčilo
No já Mikšu koupu ráda on má vodu rád jednou mi skočil do vany a všichni jsme čučeli jak pulci ale ten druhej šedivej to je bojovník jak slyší vodu nebo se nese jen blízko koupeny tak začne jančit ale chvat na to máme:je to sice drsný ale musíte ho chytit u hlavy jak ho brala máma když byl kocour ještě kotě a taky ho musíte brát do vody hned po probuzení (ještě se nestačí rozkoukat) a pouštět pomalinku vodu ale když je váš kocour extrémní bojovník tak to chce 2 osoby a jeden drží kocoura za hlavou (pevně) a druhý sprchuje pomalu vodou a nanáší šampón...
nelinka: no já mám kočičky jen v bytě jak patrno z mé vizitky spí s námi i v posteli a ten můj raubíř zdrhnul a vyválel sé v uhlí, ale není pravda že kočka se nekoupe, mám kamarádku má dva kocoury a ti jsou naučení každou sobotu do vany, jednou sem tam byla a panička nešla kupat tak si vlezli do vany a řvali tak dlouho dokud se nezvedla a nevykoupala je pak byl klid
Já kočičky nekoupu,jen pudruji.Zatím jsem to nemusela.Ale když jsem chovala perské kočičky a koupala jsem je byla týden tichá domáctnost.Měla jsem i jejich drápky na mých rukou.A fénování úprk pod stůl a pryč.
Ja jsem svého kocourka koupala 3x.Moc se mu to nelíbilo.
«« «123456 » »»
Další příspěvky