Moje Zvíře.cz
84476 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Nejrůznější příhody :-)

Máte nějake zajimave přihody s svým mazlíkem? pochlubte se. vzpomínám si jak mi nedavno vlitnul johnny na hřiště.tam hrali kluci fodbal ,najednou mezi nimi kralik pulka se smala a druha byla dost naštvaná :) lítal tam mezi hrači asi 5 min a ja jak ten největši k***t za ním .nakonec sem ho čapla .

cau ;)

tominkA: nazdáááááááááááááááááááááár..............jakou to má souvislost?

Ahoj,,mě jednou utekl křeček z terárka ,,vylezl po pítku,,a jak ráno mama lezla z koupelky tak se ho lekla že vzbudila celej barák,,fakt prča, ;)

ja jak jsem byla u tety a nikdo nebyl doma jenom deda a babicka, tak jsem dedovi rikala at mi da mojim zviratum, protoze se babicka poji jim da jenom pres mrizky a deda jak tu sel hledal potkana a nebohl ho najita nasel ho v koupelne jak vymenoval vodu kreckum tak ho musel chtnout, jednou se mi to podobne stalo u osmaka, ze se mrevratila mrizka a ze tim utekl 8)

johnny: to musela být pěkná podívaná :) to samý mi udělal pes, skákal po nich atd. :D

nelinka: Mně jednou u babičky taky utekl křeček za stěnu a protože se ho tam všichni báli, tak ho děda musel chytat do ponožky :D

Ahoj,,můj brácha si jednou choval krecka a mamka na nej zavolala ze davaji jeho oblibenou pohadku tak krecka(faníka)polozil na stul a sel se divat na telku no a kdyz sla mama do pokoje videla ze faník není v akvarku no tak nas vsechny zavolala a sli jsme ho hledat hledali jsme ho vsude mozne a kdyz jsem se koukla na stul videla jsem faníka jak na nas kouka :D :D

Nevím jestli vás tenhle příběh zaujme ,možná že chovatele hadu spíš pobaví ale možná se mezi vámi najdou tací kteří si jej rádi vyslechnou.
Stalo se to asi tak před 5-ti lety ,kdy jsem se ještě věnovala agvaristice . Zašla sem si do nejbližšího vzerimexu pro něaké nové živorodky .Když jsem vešla nemohla jsem si nevšimnout paní stojící u pokladny .Držela v rukou užasného malého potkánka . Uměl všechny možné čísla,slyšel na své jméno a já ani nwm co všechno ....ta paní ho dávala do vzerimexu,nemohla se o něj víc starat a říkala že by bylo dobré kdyby si našel vhodné majtele ....Když sem pak přišla o týden později pro rostlinky do aqvarka uviděla jsem jak si bere zrovna tohoto potkana jedna holka ,prodavačka ji říkala ten je užasný umí poslouchat na své jmeno...Ale ta holka se jen ušklíbla a řekla:Hadovy je to snad jedno ,nn? a odešla . Bylo mi to docela líto ,musíte uznat že je toho potkana přece jen škoda. :(

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*