Ovoce, zelenina, sušené věci. Konkrétně ten pomeranč (citrusy obecně) moc ne, ten prý pro hlodavce není příliš vhodný.
Co můžou jíst křečci?
Myslím jako jestli můžou kiwi nebo pomeranč nebo já nevím co zatím jsem mu dala jenom listy od pampelišek ale abych věděla co mu mám dát abych mu nějak a něčím neublížila...
Simča: oni toho můžou hodně. ovoce, zeleninu, piškoty, slunečnicové a dýňové semínka, vločky. pozor hlavně na čokoládu, tou by si zalepil torby, ale já jsem třeba dávala i tyčinky (ale bez soli!!), bebečka...záleží na tom co mu ude chutnat.
Myslím, že pampelišky jim ublížit nemohou, ale nikdy jsem neviděl nikoho, kdo mi je jimi krmil. Pampelišky jsou pochoutkou spíš třeba pro želvy
moji křečci taky sní pampelisky neboli vše co je zelené, zeleninu a ovoce jenom sušené ale jablka sušené jim vůbec nechutná, ale jako nesušené ovoce je pro ně dobré jablko a hruška
křečci můžou jíst pampelišky a takové věci mají rádi ovesné vločky ,MRTVÉ HOVADA to milují,mají rádi kávovou lžičku bílého jogurtu holandia,čtvereček masa,suchý chleba,
ja když sem měla křečky krmila sem je praktickxy vším a neřekla bych že by se měli zle ,jsou to všežravci takže jim mužeš dat vše na co by mohli v přírodě narazit od semínek,trávy ,ovoce....třeba až po kuřecí maso .vím ,dost neobvyklé ja je krmila vařeným a nekořeněným kuřecím. mohli se po tom utlouct a nikdy neměly žádné problémi ,právě naopak maso jim dopřálo býlkovyny a byli plni života.
Railbot: já jsem své křečky krmila listy pampelišek a vždycky jsem je i pustila na zahradu a oni jedli i jetel a tak...