Vpravo modrý box Moje vizitka, u profilu zvířete Upravit a tam už to je
Fotky
nevím jestli jsem slepá, ale nevidím tu nikde, jak nahrát další fotky do profilu zvířátka...
jednou jsem někomu dala meší počet bodu než 10 a pak semi začal@ mstít na ostatních fotkách a davat mi menší body dost mě to naštvalo ja davam menší znamenka je u fotek ktere nejsou dokonale a ne že abych davala všem menší znamky než je 10 proto aby moje profily byly nejlepší ! myslím že byse mělůi všechny profily hodnotit spravně aq když to někomu vadí že má menší hodnocení fotek než 10 tak ať si uděla jinou fotku !
Railbot: Promin nic takoveho tam nevidím nevím vubec jak dalši fotky do profilu zvířatek dat.
ahoj vim že tohle je diskuse o fotkach ale ja jsem skousela založit novy profil (nensy) a nechtěl se mi uložit skusila sem to podruhe ale pořat nic
ja vím že to sem nepatří ,ale někdo mi neustale měnil foto u Sisi ,nwm jestli má někdo mí heslo ,nebo jak je to možný ,ale asi si se mě dělal pr...l .Rači jsem profil sisi smazala ,ale do ted teda nechápu proč mi měnil fotku jen u jednoho zvířete???
asi to nepatři k tehle diskuzi ale chci se zeptat když date k profilove fotce asi 8 bodu začne vam ten kdo ma ten profil psat sproste vzkazy a davat k všem ostatnim profilum co mate male znamky ? protože to přesně se stalo mě dejte si pozor na uživatele kikina protoze kdyz ji k profilove fotce date min bodu nez 10 začne se vam mstit jako mě !