Moje Zvíře.cz
4413 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Křeček v létě

Ahoj všem,máte taky problém stím,že je vašemu křečkovi vedro ted,když jsou ty horka?Co proto děláte aby mu vedro nebylo? Bydlím v rohovém bytě a tak tu máme přes léto hrozný horko,dávám křečka do přecíně na kachličky aby byl v chládku,ale i přesto cele dny proleží mimo domek přilepený na skle kde se ochlazuje a vypadá dost spoceně. :( ( Nechci mu moc pouštět větrák aby se zase nenachladil z průvanu.Jestli máte nějaký dobrý vyskoušený nápad tak pište. :) ))

Kup mu místo akvárka klec, v akvárku je vždycky vlhko a dusnu, zvlášť v tomhle počasí.

Tedy, předpokládám, že je v akváriu - podle toho "skla"...

jestli je v akvárku tak to mu bude asi horko skus mu dat vetší misku s vodou ale ne takovou aby se tam neutopil a by se mohl schladit mojí samičce to pomohlo akorat byla sem tam mokra :)

Ivy: Měla jsem s klecí špatný skušenosti,,jeden džungarak z ní furt zdrhal a dva se tam zabili jak furt lozili po těch mřížích a padali dolů,takže se bojím,místo toho jsem si pořídila velký terárko.V té kleci smrti je ted velkej sirskej křeček a ten je vklidu,ale je fakt ,že klec líp luftuje. ;) 8)

karolinanick: Dík skusím mu tam dát minibazen :) ))

mi se v kleci taky zabil křeček ale byl ještě maličký :,(

No já nevím, měla jsem dva džungaráky (a z toho jeden byl opravdu drobný), a takovou tu třípatrovou klec a nebyl problém, nikdy se jim nic nestalo.

Kromě toho, že ten prcek prolézal mezerami v zavírání dvířek --> vyřešeno kouskem drátku.
Častěji mi tedy utíkaly, když byly přechodně ve vysokém akváriu, to se vyšplhaly po napáječce.

ten maličky si strčil hlavu mezi mříže a jak jsem je rano šla krmit tak už nežil ale jinak mam křečka v kleci ale už velkeho 8)

Dej ho na nejake mistečko kde nebude vedro(topeni) ae zase nebude zima(okn :) nesmi byt v pruwanu!...nachladi se..!..dej si ho nekam do prostred pokoje..ae ne na vyvysene misto...teply vzduch stoupa nahoru a kdyby byl nahore mohl by spadnout..jak uz tady rikali..zkus klec ae nejakou s malima mezerama...dej mu tam malinkatou misku a kdyz bude chtit, okoupe se...dej mu tam nejakou zeleninu na osvezeni( salat,mrdke,) (jablk :) ...a malo pilin...skoro vubec...Skus to a jestli to nepomuze tk se zeptej nekoho ktery se na to presne zameruje... ;)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*