Moje Zvíře.cz
76508 uživatelů, 3474 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Vše kolem hlodavců

mužete se ptat na stravu,zdravi,prostředí a pod.

ja bxch jsem se chtela zeptat co mam udelat aby se mi morcata nepraly 8)

většinou se perou jen samci tak bych vsechny oddělila protoze kdyz samci nejsou se samicemi tak se neperou nebo kdybysi chtela mit male morcata tak k samicim dej jen jednoho :)

Pisete tu že se vetsinou perou jen samci,ale ja mam tak l 3 letou samici a pul rocni (je to jeji dcera)budou se taky prat?protoze ta jeji mama ji obcas kousne.

nějake kousnuti neni uplně važne zvlašt jestli jeto jeji dcera ale kdyby se hodně kousali až do ran tak je radši oddělte

kralik sice neni hlodavec ale zeptám se.Jaký je váš názor na křížení ras?? ja kraliky chovala ,křížila jsem a měla jsem i čistokrevné.Když jsem ale o svem chovu napsala na kralici.cz .Střetla jsem se z velkym odporem jeko že se křižit nemaj a něaký keci o genetice...no ale jak si myslíte že vznikyly rasi??omg..křížením . Navíc existuje mnoho křiženců ...takové křižení je běžné.

jonny křížreni je opravdu běžne už se normalně kříži i kralik domaci a zakrsly a je to uplně to stejne jako když se kříži třeba angorak a novozelansky bily.a při chovu sem ještě žadne problemy z genetikou neměla,myslim že je to uplně normalni

vždyt ja chovala zakrslíky 4 roky!! fakt jako nechapu jak si muže někdo kdo ma jednoho kralika dovolit nadavat mi!

nevim kam to zařadit..tak my tady někdo snad poradí.. :) ;) mam skoro rocniho potkánka ted sme mu prestaly davat maso(aby tolik nesmrdel)smrdet prestal ale...zacaly se mu hejbat spodni zuby. Myslite ze to muze bejt tim ze nema naky ty vitaminy z masa?nebo mu muze bejt neco jinyho?nemáte s tim nekdo naky zkusenosti?prosíím o radu :)

popravdě stim si moc nevím rady možna by pomohly vitamínové blogy ktere se dají koupit v každých chovatelských potřebách a kdyby se to zhoršovala tak navštívit veterynáře ale bylo by taky dobré mu sem tam kousek masa dát. ;)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*