ahoj,nevím jestli je tohle stráta ale ja to tak beru. Svého králíka mám od narození vždycky jsme spolu vycházeli ,potože jsem s nim v jeho mládí travila víc času než jeho opavdová matka ,přilnuli jsme k sobě . všechno šlo dobře asi po rok a pul ,johny (králík) poslouchal ,slyšel na svý jmeno.... jenže cca před týdnem mě kousnul a já ho za to zbila ,což sem nikdy před tím neudělala .Od té doby mezi námi už není to pouto co dřív ,už si ke mě nelehá neolizuje mi ruce a když ho pustím venku z vodítka utíká....je mi to líto byl to takový skrat ,šlo mu vidět v očích neuvěřitelné překvapení z toho jak jsem ho mohla zovna já uhodit je mi to líto ale na druhou stranu bylo po prvé i to že po mě vijel. CHtěla bych se s nim něak udobřit dostat ho zpět .Jestli to nezvládnu ,budu nucena pořídit si nového ,což nechci .Nemužu přece sehnat králíka se stejnými vlastnostmi ,i kdyby nebude mě brat stejně,s johnnym sem byla od jeho prvních dnu.Jenže když s kralíkem děláte Agility nebo chceteli králičí skákáni ,de v tom i oto že si navzajem dokonale duvěřujete ,ten králík ví že když ho pošlete na překážku za kterou nevidí nečeká ho nic zleho ,protože ste to vi kdo by mu nikdy neublížil....Nejde jen o majetkovou a citovou stratu ,jde i o stratu prace , na ktere ste spolu dřeli
Ztráta mazlíčka
sama dobře vim že stratit mazlička neni nikdy vubec přijemne i když se jedna třeba jen o malou myšku mazliček k vam prostě přilne a vy k němu a ottrhnout se od sebe je vždy těžke a jestli mate nějake napady jak zahnat smutek a vypořadat se ze stratou tak je napište
mas pravdu johnny a je mi tě opravdu lito a doufam že to jeske spolu nějak zvladnete a johnny ti bude zase duvěřovat
děkuju ,jenže problem je jak??? ja prostě nwm jak ,a noveho kralika nechci minimalně když si uvědomím co nás to stalo usilí umět agility
on o to nestojí ,to není že by byl uraženej ,on se mě bojí ,když ho pošlu na překážku skrčí se a zaleze do rohu,normalně by proběh překažkama a vratil se ke mě k nohám pro odměnu . Potřebují zaříkavače králíkůXD nwm ,ja to něak skusím ,uvidím ....přinejhoršim by se snad něakej majtel našel,kterej by ho nesněd ,ale měl by ho třeba po děti .....on johnny není celkově vyděšenej bojí se jen mě .
Ahojky,každá ztráta zvířátka je pro nás hodně těžká a člověk se s tím musí vypořádat,ikdyž to není lehké!! Ale pokud to zvířátko máme,tak musíme počítat i s tím,že nám jednou odejde za Duhový Most,ale vždy zůstanou v našich srdcí krásné vzpomínky a čas bolest zahojí. A dokonce někdy když nějaké to zvířátko ztratíte,tak náplast na bolest je koupit nové,znám tu takové lidi,kteří to udělali!!! A je to i na tom člověku znát,ikdyž nikdy nenahradí toho předtím a je to pro toho člověka těžké!!!!Někdy to opravdu pomůže!!!