Moje Zvíře.cz
95086 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Nejlepší krmivo pro psy

Jaké krmivo pro psy považujete za to nejlepší? Čím krmíte svého pejska? :)

nejlepší je maso :) nedá se nahradit...vubec nej je syrové má všechny vitamíny a je nejpřirozenější..jen musí byt zdravé!

jonny ma pravdu ale take sou dobre i granule,K9 pro štěnata,velka i mala plemena

Syrové masíčko je určitě dobré. K9 si nejsem jistá, jaké granule to jsou, to jsou takové ty žluté?: )

ne to jsou takove male kuličky

Já dávám Brit nebo Calibra

Royal Canin jsou dobré granule, jsou různé druhy podle věku a váhy psa.

Ja krmim sve pejskx znackou Fitmin ;)

Ahoj všichni, píšete tu o značkách krmiv. Podíval se někdo na jejich složení? Pšenice, rýže, nebo kukuřice? Lidi neblázněte vždyť těm psům ubližujete. Viděli jste je někdy na poli jak se pasou? Dejte jim raději něco bezobilného, něco v čem je maso a nejsou tam konzervanty. Mrkněte na dogfoodanalysis.com. To budete koukat co je to za svinstvo. :,(

promiň ale uplně souhlasit nemužu o:) je pravda že některe značky třeba klevr a nějake obyčejne granule sou určitě škodlive ale ja si nemužu stěžovat, krmim s granulemi K9 už mnoho let sve psy a zatim mam jen nejlepší vysledky,jejich srst je lesklá a viditelně krásna psum granule viditelně chutnají a jsem s nima spokojene ale v některych granulech někdy i konzervach sou važně svinstva o:) proto kupuji jen granule ktere mi už několikrat byli doporučeni a vždy se dívam na jejich složeni.

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*