Moje Zvíře.cz
95086 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Nejlepší krmivo pro psy

Ahoj všichni. Reaguji na poslední příspěvek.
Jsem rybář a asi před 10 lety jsem v Labi chytl pstruha, který byl tak různobarevný, že nebyl skoro identifikovatelný. Proč to píšu. Skoro všichni jsou schopni se přizpůsobit tomu, kde žijí, případně tomu co jim kdo dává. Já zastávám názor (moji pesani též), že pes je masožravec tudíš musím krmit především masem. Na to abych hoi denně vařil nemám čas, tak jsem šel po granulích, kde to maso je. Vyhrála Acana a poté Orijen. Nechci svým psům dávat obiloviny či brambory, protože je pak velký předpoklad toho že skončím v péči nějakého veterináře.....jsou prostě masožravci.
Martin

já krmim svého psa granulemi, konzervy a kostičkami z masa, moc jí to chutná. granule které má nejradši jsou CHAPPI :) moc ji to chutná a dostáva ještě nějaké odřezky z masa

martine souhlasim že psi sou masožravci a granule sou hodně z obilovin a ne jen s masa ale všechny značky krmiv nejsou špatne a nelinka krmiš sveho psa scela spravně ;) nenio dobre pasum davat jen maso a maso protože sbich budou jen velke koule a i to jejim zdravi škodi ale je fakt že pes je masožravec :)

souhlasím s karolinanick

Ahoj holky,
věnujte chvilku studiu na netu. Po mase přece pes neztloustne. To je to co potřebuje k životu. Je to přesně naopak. Obilí má vysoký glykemický index a je pro psy skoro nestravitelné. Po něm tloustnou, po něm mají zdravotní problémy...
A Chappi. To je jen obilí s chemickými konzervanty, které mají ochucovadla aby to psům chutnalo..
To radši dávej ty odřezky :)

martine kdy už to konečně pochopiš,v granulach je maso a vitaminy to neni pro psy špatne,psy potřebuji i trochu suchou stravu ne jen maso a co mysliš že je v konzervach taky to neni jen maso je f tom taky trochu svinsva a čim mysliš že se živi štěňata taky se musí učit na granulky ,protože když jdou do nove rodiny nebudou jim davat ze začatku pořat maso,pravě že jen po mase budou chlupate koule.maso je dobre pro psy a je pravda že sněho žiji ale když přidate k tomu masu i trochu kvalitních granuli jen jim to prospěje.

ale jo to chápu, to beru :) . Jenže Chapi kvalitní granule není!!!!!! To je jako dávat psu maso a jako dezert kukuřici a pčenici......
Tak jsem to myslel ;)

martin: souhlas..muj pes je krmen převážně masem ..když se koukneš na složení granulý tak málo kdy vubec maso obsahují a když tak je to to maso co není vhodné prolidi..kosti ...což je celkem smutne.no ...

hurrááááá, aspoň někdo se ke mě přidá :)

martin: jikni na 1.stranu,zminuju se o mase hned v druhem prispevku.

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*