NJË HYRJE E SHKURTËR E ILLUMINATI
NJË HYRJE E SHKURTËR E ILLUMINATI
Illuminati është një organizatë elitare e liderëve botërorë, autoriteteve të biznesit, novatorëve, artistëve dhe anëtarëve të tjerë me ndikim të këtij planeti. Koalicioni ynë bashkon ndikimin e të gjitha prejardhjeve politike, fetare dhe gjeografike për të promovuar prosperitetin e specieve njerëzore në tërësi. Ne vlerësojmë interesin tuaj për organizatën tonë. Përdorni faqen tonë të internetit për detaje në lidhje me anëtarët tanë, informacionin e kontaktit, mënyrën e bashkimit me illuminati, besimet tona, arkivat, mesazhet dhe shumë më tepër.
Departamenti i Kontaktit të Qytetarëve
Email: illumination.orgs@gmail
Whatsapp: +40799546379
Bashkohuni tani dhe çlirohuni nga ngacmimet e qeverisë, bëhuni një artist i famshëm Mbroni familjen tuaj, pasurohuni, merrni shëndet të mirë, mbroni kompaninë/biznesin tuaj, merrni njohuri, famë, fitoni të gjitha lojërat dhe garën politike dhe më shumë do të zbuloni kur të bëheni njëri prej nesh..
Qëllimi i Iluminatit
Sigurimi i mbijetesës së më shumë se 7 miliardë njerëzve është një ndërmarrje e frikshme. Detyrimi ynë ndaj këtij planeti ka zgjatur qindra vjet dhe mbështet edhe substancat më të vendosura qeveritare. Për të vazhduar punën përmes ndryshimeve kulturore dhe brezash, aktivitetet e Illuminati kërkojnë rregullisht errësirë si për individët ashtu edhe për punën tonë. Në vitin 2013, Illuminati miratoi marrëveshjen e Departamentit të Kontaktit të Qytetarëve. Nëpërmjet aktiviteteve dhe betejave të ndryshme, duke përfshirë këtë faqe, pararoja Illuminati ka investuar në promovimin e partneritetit tonë me banorët tanë.
Përfitimet e Iluminatit
Miliona njerëz nga të gjitha sferat e jetës janë të angazhuar në punën mbarëbotërore të Iluminatit për të përmirësuar speciet njerëzore. Duke hequr dorë nga të gjitha ndarjet e besimit fetar, gjeografik ose politik, anëtarët e Illuminatiam përpiqen të formojnë një planet ku të gjithë njerëzit, kudo, mund të jetojnë me bollëk dhe të mbrohen nga sulmet e jashtme.
Organizata jonë ka qenë objekt i shumë teorive dhe miteve konspirative për shekuj. Simbolet, qëllimet dhe ndikimi ynë janë të mbushura me kuptim dhe domethënie më të thellë dhe vetëm ata që janë vërtet të përkushtuar ndaj kauzës sonë mund të kenë akses në njohuritë që zotërojmë.
Nëse jeni të interesuar të bashkoheni me Vëllazërinë Illuminati dhe të bëheni anëtar i këtij grupi elitar, ju ftojmë të bëni hapin e parë. A jeni gati të bëheni të ndriçuar dhe të ndriçuar? Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë.
si të bashkohemi me vëllazërinë iluminati
a mund të bashkohesh me Iluminatët
si të bashkohemi në wikihow iluminati
si bashkoheni me Iluminatin?
bashkohuni me illuminati në internet
si bashkoheni me Iluminatët
ku mund të bashkohem me illuminatët
bashkohuni me Iluminatin në internet falas
si të bashkoheni me Iluminatin për para
«« «123456 » »»
Další příspěvky