Moje Zvíře.cz
95102 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Jak moc máš rád/a svá zvířátka?

napiš jak moc máš rád/a své zvířátka a koho nejvíce a naopak koho asi nejméně....... :) tak jen pište.... ten který napíše pro mne nejlepší text dostane cenu!! :D :* ;) :) :(

Tak já si celkově bez zvířat nedovedu představit svůj život,svoje zvířátka mám ráda všechny,když je mi nejhůř tak mi vždycky zvednou náladu.V podstatě mi zvedají náladu každý den :D DDD ;)

Bejt v byte bez zvirat...no nevim jak bych to dlouho vydrzela..sou to uzasni spolecnici pro uteseni,pro zabavu nebo jen tak na prochazku... ;) proste sou skvely ..a to vsichni do jednoho ;) :p :)

obě máte pravdu to já taky :* ale teď si představte že by jste měli na zvířecí srst alergii! :( (

určo sou náký prášky nato... :/ snad...ale to naštěstí nemam... :) ;)

to já taky ne :) a to uff!!!

no kbybych byla alergická na kočky ´tak bych se asi zbláznila

AnčaAlžběta: že jo já taky :D

Já mam ráda všechny zvířátka na světě i když se jich třeba trošku štítim(pavouci,hadi,sršně,komáři) ale i přesto je mam ráda,neumim si to bez nich představit,kdo by chytal mouchy a jinej hmyz?Mam ráda všechny stejně i když to nato třeba nevypadá.Sou to mí nejlepší kamarádi a žádnej člověk je nenahradí :) ,když něco udělaj nedokážu jim neodpustit :p :) :D

zvířátka jsou všechny moc fajn.ja mam ctyri kocky,psa,morce,andulku a fretku :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*