já mam moc ráda svá i cizí zviřátka. Ikdyž mě naštvou tak je mám pořád tak ráda. Já bych bez zvířat nemohla žít.. Zviřátka je moje srdce. Kdybich si měla vybrar abych nebyla se zvířaty tak to né. Ikdyž pořád mam těch zvířat moc, tak pořád bych chtěla další a další které bych měla taky tak ráda.
Jak moc máš rád/a svá zvířátka?
Moc milují zvířátka i jsem psal prezidentovi abi bil zmněněni zakon že zvířátko není věc ani majetek živí je tvor mám několik zvířákek i zachraněná z Utulku hrozilo jim utracení a ji dvě čičinky z ulice majitel je vihodil a dokonce má jedna a stma.Mam dva křižence bafanky už sou dospelaci z poruchou chovánim a štěnátko NO fenečku Bella se menuje má slabší nohi potřebuje lepši granule tak je budou mit všechi tři´bafanci.Unas v Naděje Zvířátek jsou dva sklipkani i čtiři mišky dve stoho divoke.Tři Achatiní šneci a morčátka čtiři rodinka i zakrsle kraličky neumím si přectavit život bezních bila bi to nuda a já bich se citil sám beznich a zbiteční.
Mám strašně ráda zvířátka. Chtěla bych mít doma všechny Mám ráda jak domácí zvířátka tak i divoká. Mám ráda i např.
rasataslepice atd.,vždyť je to přece také živé stvoření Ne?
Bez zvířat se dle mého názoru nedá žít.U mě je to takové, že jsem na svého psího miláčka naprosto fixoaná.Vím, že to není asi zdravé...ale já ho mám prostě jako své dítě.A násilí na zvířatech mi vadí daleko víc, než na lidech.Asi pro jejich němou tvář a bezmoc se bránit.
všichni máte pravdu a hlavně mě potěšil alex obře že si stojíš za tím čeho chceš dosáhnout nebo to co máš opravdu rád
pavlunka: jj taky jsem úplně fixovaná na svá zvířátka pro mě jsou něco jako sourozenci a nesnáším, když jim něco je...už jenom z představy že by jim někdo ublížil se mi dělá zle
našezvířátka: Moc diky pišu ozvířatek na Facebook Naděje Zvířátek tou jsou převažne přibehí mich zvířatek a ji ma na windous stranku moji ozvířátkach najdeš profilu moc je miluji a rád se oně staram bavi mně i onich psat i diš moc psat neumím a psšu chibi.Všechno co je dobre bi se mnělo potoprovat diš jeto dobravěc i laska zvířátkum a peče.
ajulicek: To chapu takovej vstach zvířátkum já je take moc milují a diš onemocní mne to neda a valim naveterinu nebot chi abi bilo zdrave pečují odvě čičinky ktere majitele vihodili a jedna je Asmatik ají se starám o nemocne bafani mam tři dva křižence ktere bi skončilí utracením usmrcením iněci nebot zazilí zle věci a jsou cizím neduvěřive lidem i pejskum moc sou namně upnutí a zavislí coš já je moc milují neodsoudil sem je jako ostatní lide dal sem jim domov umne a peči i lasku jím davam štěnátko NO má slabší nohi vroce pujde na višetření DKK jesli nemá slbou DKK nebo silou DKK doufam že bude zdravá posilujeme sní nanohi necham jí řadit z hračky abi posilovala nohi pak se viřadí a de Bella štěnátko spat laska zvířátkum je moje žeje milojí i diš sou nemocne odsoužene utracení davam jím peči a lasku a budu se oně starat furd dokud budu nasvětě.