Moje Zvíře.cz
36778 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Dovolená a zvířátka

tak nak nevim............budeme mit novy stene a porad se rozhodujeme,jestli bysme ho meli vzit k mori . Mamka je proti,ze pry nikde tahat sebou psa nebude a tatka,ze bez nej nikam nepojede.Taky jste meli nejaky takovyhle rozhodovaci test v rodine o sve zvireci milacky ? Tak se o nej s nami podelte a poradte ! :) dekuji :)

No, já jsem kvůli psovi vzdala dovolenou: ) a prostě letos budem doma :)

Se štěnětem bych nikam daleko nejezdil, např. k moři. Je to i starost navíc, protože se psovi musí zařídit pas a potřebná očkování pokud ještě nemá. Ale bez něj rozhodně také ne. Jako štěně potřebuje dohled a výchovu, zcela jistě ne odloučení od svých páníčků (to ostatně platí o každém mladém zvířátku, které si může k člověku vytvořit vztah). S dospělými psy už je to snadnější, stačí je dát někomu pohlídat, bývá to bez problému.

Dobrý den,ráda bych měla dotaz..nejedná se ale o dovolenou. :( (( příští rok chci jít na střední školu,která je až v Kroměříži,což je hodně daleko. :,( proto musímm jít na kolej,neboli internát...mám doma pejska,o kterého by se mi neměl kdo starat,myslíte,že se psi můžou brát ssebou internát?
předem moc děkuji za odpověď.byla bych moc ráda,kdyby jste mi poradili..díky.. :)

Dobrý den, jsem majitelkou firmy Petland. Nabízíme profesionální hlídání všech druhů zvířat. Všichni naši zaměstnanci jsou vzděláni v oboru. Nejsme klasický hotel pro zvířata, máme ke každému individuální přístup. Mají se u nás dobře. Podívejte se http://www.hlidanimazlicku.cz

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*