Moje Zvíře.cz
35922 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Kočky vs. psi

Dvě zvířata, která jsou už od dávných dob člověku nejblíže - kočka a pes. Které je podle vás lepší? Nebo je na to remízu? :)

Určitě pes ;)

kočky

Kdyby sis je chtěl pořídit a nevěděl které z nich je lepší tak si kup/vem oba dva (kočku i psa). My máme kočku i psa a vychází spolu velmi dobře! :) Ale pokud by sis chtěl pořídit oba tak by spolu museli být od malička aby pejsekpotom kočičku nepokousal!! :/ .... Ale já osobně dávám přednost psům ;)

podle mě tato otázka je dost ošemetná. každý člověk má jinou povahu každému se líbí něco jiného pejskaři budou tvrdit že super je pejsek kočičí národ zas bude pět chválu na kočičky. já měla obě zvířata. často i po hromadě a rozhodně si netroufnuu říct co je lepší každý druh má něco do sebe. kočka je obrovskej mazel ale člověk ji nevychová spíš naopak kočička vychová svého člověka. ale když mi jde na dobrou noc do postele vrnět do ucha tak kam se hrabe sebelepší ukolébavka :) Pejsek zas bezmezně páná poslouchá, následuje ho a může si ho člověk utvořit k obrazu svému když mi dá hlavu do klína a kouká na mě těma věrnejma očima tak sem se div nerozplynula jak je sladkej takže u mě je to tak půl na půl a fakt je nejlepší mít obě+ zvířata. což já tedy bohužel nemůžu :,(

podlě mě je to remíza, protože oba dva se od sebe liší , ale neumim si představit, že bych jednoho z nich neměla , řadím je na 1. místo, ale křečka co mám už beru spíš na hrádky atd..... takže je mám na 1. místě oba.............. sice každý má názor jiný , ale průměrně je to remíza ;)

- Nejlepčí je když máte psa i kočičku :(

Adushka: a nebo ještě lépe Dva psi a dvě kočičky :( :)

a.odstrcilikova: Jo no to by taky šlo :D

Railbot: obojí...mám kocoura i psa..a snašejí se v mezích možnosti..Fenka nedá na kocoura vůbec dopustit :D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*