Moje Zvíře.cz
35922 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Kočky vs. psi

Adushka: Tak to máš recht :D pes je na hraní a kočka na mazlení :D

marketa-piju: no tak nějak akorát když se to večer vše nakvartýruje do postole majitele tak má pak páníček problém kam jít hajat :)

a.odstrcilikova: no to mas pravdu :D nastesti Lady spi dole s našima takže pohoda..a kocura kapku šibnu na kraj postele.. :D v pelechu totiz nechce spat tak spi se mnou :D 8)

marketa-pitu: u nás je to taky tak, nechala jsem si ušít boudičku pro kočičky, a spěj se mnou. když jsem pro psa na vánoce nechala udělat pelíšek na zakázku tak spal taky se mnou. zajímalo by mě proč ty pelíšky vůbec kupuju :)

Podle mě je to 50 na 50. Kočky i psi maj něco do sebe, svý plus a svý mínus.

No psi jsou pro mě asi lepší...ne jen proto že ho mám doma ale kočky jsou líné a škrábou a to bolí... :x ;) :,(

ja si myslim ze psi vedou :x

Karolínka: kočky líné? ty si nikdy neměla kočku vid? já mám doma dvě a rozhodně nejsou první a líné nejsou a pokud jim někdo neubližuje nebo je nechováš proti jejich vůli neškrábou ;)

Karolínka: tak jak řekla a.odstrcilikova kočky nejsou vůůůbec líné.. ta naše je tak akorát, ale je spíš ůplný opak od lenosti :D :D A naše čičinka (Tracy) vůbec neškrábe - akorát taťku sere, že nám číča hrozně špiní fasádu když skáče na okno :D :D Já to ale vůbec neřeším ..

Adushka: hele až tatka bude zas protestovat tak mu porad at si fasádu kolem oken pokryje dlaždičkama a ty pak jen osprchne a je to ;)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*