marketa-piju: no tak nějak akorát když se to večer vše nakvartýruje do postole majitele tak má pak páníček problém kam jít hajat
Kočky vs. psi
Adushka: Tak to máš recht pes je na hraní a kočka na mazlení
a.odstrcilikova: no to mas pravdu nastesti Lady spi dole s našima takže pohoda..a kocura kapku šibnu na kraj postele..
v pelechu totiz nechce spat tak spi se mnou
marketa-pitu: u nás je to taky tak, nechala jsem si ušít boudičku pro kočičky, a spěj se mnou. když jsem pro psa na vánoce nechala udělat pelíšek na zakázku tak spal taky se mnou. zajímalo by mě proč ty pelíšky vůbec kupuju
Podle mě je to 50 na 50. Kočky i psi maj něco do sebe, svý plus a svý mínus.
No psi jsou pro mě asi lepší...ne jen proto že ho mám doma ale kočky jsou líné a škrábou a to bolí...
Karolínka: kočky líné? ty si nikdy neměla kočku vid? já mám doma dvě a rozhodně nejsou první a líné nejsou a pokud jim někdo neubližuje nebo je nechováš proti jejich vůli neškrábou
Karolínka: tak jak řekla a.odstrcilikova kočky nejsou vůůůbec líné.. ta naše je tak akorát, ale je spíš ůplný opak od lenosti
A naše čičinka (Tracy) vůbec neškrábe - akorát taťku sere, že nám číča hrozně špiní fasádu když skáče na okno
Já to ale vůbec neřeším ..
Adushka: hele až tatka bude zas protestovat tak mu porad at si fasádu kolem oken pokryje dlaždičkama a ty pak jen osprchne a je to