Ahoj,potřebuju pomoct.Jak můžu získat body??
Pokud někdo ví,plsky,písněte vzkaz,nepište mi to sem Předem děkuju
Pomoc
Ahoj,potřebuješ s něčím poradit?? Písni sem a počkej si na někoho,kdo ti poradí
Ahoj, když chci nahrát fotku svýho mazlíčka oběví se mi tam jenom bílý nic ale svoji fotku tam dám bez problému a formáty sou stejný neví někdo čím to může být? Díky
parasaurolof: ahoj, body se dají získat hodnocením fotek, napsáním článků, nebo receptů a přidáváním komentářů. možná že existuje ještě i jiný způsob, ale tohle jsou všecky na které jsem si vzpomněla
Ahoj lidi, nevíte jak se tu dají udělat profily zvířátkům? Díky
Ahoj, můj Černý křeček v létě trochu zhnědnul, je to normální??? Předem Díky
Ahoj, potřebuju poradit! Začala jsem chovat krevetky Red Cherry, mám čtyři. Dneska jsem v akvárku našla takovou divnou věc, vypadá jako - s prominutím - plivanec. Co to je? Prosím odpovídejte co nejrychlejc, nerada bych o Jess, Floru, Freda a Lerryho přišla. Děkuju předem za radu.
ahojte potřebuju pomoct. doma žádné zvíře nemám ale mooooc si přeju mít doma činčilu ale mamka řekla ? kdo by se o to staral? tolik peněz? noo kdo se o to bude strat až budete ve škole? atdd
prosím pokud víte kde zakoupit činčilu za kolik kde a jak vypadá prosím napište mi na tuto emailovou adresu : aknolichoilo@seznam.cz děkujiii
Ahoj neví někdo z vás jaký druh je Dory z filmu Hledá se Nemo? A nebo nějaký snadný druh pro začátečníka
Díky Petra