Moje Zvíře.cz
4175 uživatelů, 3438 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Pomoc

Ahoj,potřebuješ s něčím poradit?? Písni sem a počkej si na někoho,kdo ti poradí :)

Ahoj,potřebuju pomoct.Jak můžu získat body??
Pokud někdo ví,plsky,písněte vzkaz,nepište mi to sem o:) Předem děkuju :)

Ahoj, když chci nahrát fotku svýho mazlíčka oběví se mi tam jenom bílý nic ale svoji fotku tam dám bez problému a formáty sou stejný neví někdo čím to může být? Díky :)

parasaurolof: ahoj, body se dají získat hodnocením fotek, napsáním článků, nebo receptů a přidáváním komentářů. :) možná že existuje ještě i jiný způsob, ale tohle jsou všecky na které jsem si vzpomněla ;)

Ahoj lidi, nevíte jak se tu dají udělat profily zvířátkům? Díky ;) :)

Ahoj, můj Černý křeček v létě trochu zhnědnul, je to normální??? Předem Díky

Ahoj, potřebuju poradit! Začala jsem chovat krevetky Red Cherry, mám čtyři. Dneska jsem v akvárku našla takovou divnou věc, vypadá jako - s prominutím - plivanec. Co to je? Prosím odpovídejte co nejrychlejc, nerada bych o Jess, Floru, Freda a Lerryho přišla. o:) Děkuju předem za radu. ;)

ahojte potřebuju pomoct. doma žádné zvíře nemám :,( ale mooooc si přeju mít doma činčilu :D ale mamka řekla ? kdo by se o to staral? tolik peněz? noo kdo se o to bude strat až budete ve škole? atdd :,( :,( :,(

:,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( prosím pokud víte kde zakoupit činčilu za kolik kde a jak vypadá prosím napište mi na tuto emailovou adresu : aknolichoilo@seznam.cz děkujiii ;) ;) ;) ;) :)

Ahoj neví někdo z vás jaký druh je Dory z filmu Hledá se Nemo? A nebo nějaký snadný druh pro začátečníka ;)
Díky Petra

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*