Moje Zvíře.cz
103094 uživatelů, 3476 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Moje vysněné zvíře

Každý má jistě zvíře ,které by hrozně chtěl.Bohužel ho však nemá.Já bych hrozně chtěla Fríské koně.Jednoho černého(normální) a druhého bílého(albín).Pracuju na tom koně dostat.Nakonec se mi to podařilo.Nejspíš začátkam Jara mužu očekávat 2 hafliny.jsem ráda a moc.Ale hafling není frísák :(

A vy? jistě máte něaké vysněné zvíře.

ahoj johnny pořídit si frýse není legrace a to ani jiný kůň..Frýský koně jsou pouze černí.Bílí frýs neexistuje..Haflingové sou super..Já bych koně moc chtěla ale myslím si že je na to ještě čas...Já si chci koně nejdřív pronajmout ale až budu umět ještě líp jezdit nebo až budu mít licenci...protože bych toho koně nerada nák zkazila mou chybou

Terezka0000: s komi mam par skušeností.Vím co potřebuje frís..např,musí se mu vysusofat rousy.A jinka bílí frísové jsou-albíno

tady máš bílého fríse:

http://3.bp.blogspot.com/…n_237108.jpg

toto je můj kůn :*

Sisinka11: jj, a já jsem james bond :D

promin jj ted sem se koukala na net ale povolený je jenom černý nebo max bílá hvězda na čele... :D ale jo měla si pravdu :D No já bych za koně chtěla Holštýna nebo Hannoveráka....Český teplokrevník je taky hezkej když má pěknou stavbu těla..

Terezka0000: jj,pouze kobyly mají povolenou hvězdu..hřebci nemají povolené žádné oznaky.Dokonce se snaží chovatelé,zbavit se bílé rohoviny na kopytech.To je mi však jedno.Ja nechchi koně k chovu..tudíž to nepotřebuju řešit.

jj ale stejně když už si pořizuji hodně drahýho koně tak aby se to vyplatilo tak aby ten kůn mi to taky vrátil....Když koupíš Frýse třeba za 110 000 a máš ho jenom na rekreaci tak se to moc nevyplatí.To samý třeba kladrubák ten je bud do zápřahu dobrej nebo s ním chodit na svody a tak protože tihle koně nejsou tolik využitelní jak jiný....Vlastně valach u Frýse je znehodnocenej kůň

Terezka0000: mužeš koupit i levnějc..chce to hledat.třeba když někdo prodává z rodinných důvodu,nebo je ten frís křížený..mužeš ho sehnat i za 20 tisíc.

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*