Moje Zvíře.cz
103094 uživatelů, 3476 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Moje vysněné zvíře

není to k tématu, tak snad mi prominete: Nabízím z k zadání miminka potkanů, narodí se každou chvíli. Budu je darovat. Mmiminka nebudou s PP ani VP. Více informací zde http://myrats.wbs.cz/…-Elisky.html

potkana nechci..sorry

no já jsem si vždycky přála svého psa...užasnýho velkýho,černýho a chlupatýho.,..který bude můj ochránce i přítel...budu se mu moct svěřit a on to nevyzradí..budu s ním moct dělat různé sporty jako napíklad dogdancing,frisbee,agility...všechno toto se mi před třemi roky splnilo v malém černém štěňátku podobném spíš krtkovi.. :D ted je to krásně stavěný sice výstavně znehodnocený což je v porovnání s jeho klady opravdu nepatrné mínusko.. :* je to prostě pan pes co se mi snaží udělat samou radost a už se k vůli mě spřátelil i s koňmi kterých se hrozně bál.. :D ...můj Blek... :D :*

no tak jasný ale pořádnej pěknej frýs kterej už má nšco za sebou je drahej...........co sem si tak všimla tak ta cena těch koní tak polevila..

a taky bys měla vědět jak má vypadat zdraví kůn to neni jen to že má lesklou srst,jiskru v oku a je rychlí a takovýhle věci...musíš taky koukat do budoucnosti......Třeba kůň který bude mít nesprávně šikmý hřbet může mít v budoucnu problémy s bolestmi zad....nebo kůň který má nesprávný postoj v budoucnu moc neobstojí....Koupíš si třeba Fríse za 80 tisíc.....tobě se bude líbit,bude mít dobrou povahu ale v budoucnu bude mít problémy třeba s nohama a to je to nejhorší a bude muset chodit na různý ultrazvuky a vyšetření a pak celková ta náprava té vady v nohou pak když na ty vyšetření máš chodit častěji...tak se ti to kolikrát hodně prodraží....

Terezka0000: Terezka0000: já nevim jak ty,ale pokud bych si kupovala koně (mimochodem dalšíh :) tak vemu s sebou veterináře.Nejsem profesional,ale taky ne uplný začátečník :)

to je lepší no hlavně když toho koně kupuješ od někad daleko

moje vysnění zvíře? andulka ;)

andulka ;)

asi... asi kůn nebo pes jo ty mam ráda ;)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*