Moje vysněné zvíře
není to k tématu, tak snad mi prominete: Nabízím z k zadání miminka potkanů, narodí se každou chvíli. Budu je darovat. Mmiminka nebudou s PP ani VP. Více informací zde http://myrats.wbs.cz/…-Elisky.html
no já jsem si vždycky přála svého psa...užasnýho velkýho,černýho a chlupatýho.,..který bude můj ochránce i přítel...budu se mu moct svěřit a on to nevyzradí..budu s ním moct dělat různé sporty jako napíklad dogdancing,frisbee,agility...všechno toto se mi před třemi roky splnilo v malém černém štěňátku podobném spíš krtkovi.. ted je to krásně stavěný sice výstavně znehodnocený což je v porovnání s jeho klady opravdu nepatrné mínusko..
je to prostě pan pes co se mi snaží udělat samou radost a už se k vůli mě spřátelil i s koňmi kterých se hrozně bál..
...můj Blek...
no tak jasný ale pořádnej pěknej frýs kterej už má nšco za sebou je drahej...........co sem si tak všimla tak ta cena těch koní tak polevila..
a taky bys měla vědět jak má vypadat zdraví kůn to neni jen to že má lesklou srst,jiskru v oku a je rychlí a takovýhle věci...musíš taky koukat do budoucnosti......Třeba kůň který bude mít nesprávně šikmý hřbet může mít v budoucnu problémy s bolestmi zad....nebo kůň který má nesprávný postoj v budoucnu moc neobstojí....Koupíš si třeba Fríse za 80 tisíc.....tobě se bude líbit,bude mít dobrou povahu ale v budoucnu bude mít problémy třeba s nohama a to je to nejhorší a bude muset chodit na různý ultrazvuky a vyšetření a pak celková ta náprava té vady v nohou pak když na ty vyšetření máš chodit častěji...tak se ti to kolikrát hodně prodraží....
Terezka0000: Terezka0000: já nevim jak ty,ale pokud bych si kupovala koně (mimochodem dalšíh tak vemu s sebou veterináře.Nejsem profesional,ale taky ne uplný začátečník
to je lepší no hlavně když toho koně kupuješ od někad daleko