Moje Zvíře.cz
4418 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Papoušci

Zdravím všechny,co se na tyto stránky dostanou ;) vzhledem k tomu,že jsem majitelka dvou papoušků senegalských,tak jsem si jistá,že se najde víc lidí, kteří uvítají forum na toto téma. Nebude se tu řešit jen papoušek senegalský,ale i jiné druhy,které si lidé běžně pořizují. Těším se na další příspěvky :p

Já paoušky nemám,ale moc bych chtěla. Bohužel jsem ještě dítě které bydlí u rodičů... Takže papoušky mít nemůžu! :( Mamka pořád říká že to dělá hrozný randál a že by se nevyspala! Je to až tak hrozné?? :(

Adushka: to rozhodně pravda není,vzhledem k tomu,že papoušci v noci normálně spí ;) hluční jsou podle druhu a také podle svých nálad atd.

Spiritgirl: super, tohle dám přečíst máti. Uvidím jakou výmluvu si vymyslí teď :(

Adushka: Papoušci opravdu v noci spí, jenže v létě se brzy rozednívá a to berou jako den a když ti začne třeba aratinga jendaj zdravit nový den, tak to stojí zato. Jenom kvůli tomu a naštvaným sousedům jsem je musel dát pryč. S korelami a tiššími druhy se nakonec sousedi smířili.

Ahojky...můžu se k vám přidat??? 8)

Tlapička: caues, jasne ze muzes :) A koukam ze andulek mas vice nez dost :)

Já mam jenom zebřičky, ale ty někdy taky stojí za to :)

Čauky můžu se přidat? ;) Já mám papouška Žako přes rok, je to můj 1. papouch a jsem z něj úplně mimo, fakt nadšená! :)

Čauky, my jsme měli andulku Pepíčka :) ) napsala jsem o něm i článek :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*