Já paoušky nemám,ale moc bych chtěla. Bohužel jsem ještě dítě které bydlí u rodičů... Takže papoušky mít nemůžu! Mamka pořád říká že to dělá hrozný randál a že by se nevyspala! Je to až tak hrozné??
Papoušci
Zdravím všechny,co se na tyto stránky dostanou vzhledem k tomu,že jsem majitelka dvou papoušků senegalských,tak jsem si jistá,že se najde víc lidí, kteří uvítají forum na toto téma. Nebude se tu řešit jen papoušek senegalský,ale i jiné druhy,které si lidé běžně pořizují. Těším se na další příspěvky
Adushka: to rozhodně pravda není,vzhledem k tomu,že papoušci v noci normálně spí hluční jsou podle druhu a také podle svých nálad atd.
Spiritgirl: super, tohle dám přečíst máti. Uvidím jakou výmluvu si vymyslí teď
Adushka: Papoušci opravdu v noci spí, jenže v létě se brzy rozednívá a to berou jako den a když ti začne třeba aratinga jendaj zdravit nový den, tak to stojí zato. Jenom kvůli tomu a naštvaným sousedům jsem je musel dát pryč. S korelami a tiššími druhy se nakonec sousedi smířili.
Tlapička: caues, jasne ze muzes A koukam ze andulek mas vice nez dost
Čauky můžu se přidat? Já mám papouška Žako přes rok, je to můj 1. papouch a jsem z něj úplně mimo, fakt nadšená!
Čauky, my jsme měli andulku Pepíčka ) napsala jsem o něm i článek