Papoušci
já mám korelku a zatim neřekla ani slovo ale trochu ahoj
To já už se zabívám 8 let andulkama .....jsou boží....miluju je.... taky jsem původně potom už chtěla nějakého většího papouška, ale ta bych nemohla mít dva... tak jsem si pořídila další andulky...
já ho mám jenom chvilku.V létě sme ho chytili na dvoře když k nám přilítnul.Hledala sem o něm informace na internetu je dost jiný oproti našim korelám.Teď si okousal dlouhá pera na zadku-ty jdou vidět že jsou oštípaná a peříčka na bříšku mu taky vypadavájí.Nevím čím to je kdyby přepeřoval tak si myslím že ne až tak moc a neštípal by to.Vůbec nevím s tímto druhem nemám zkušenosti.A vitaminu má taky dost
Peří si okousával můj Alexandr malý. Vypadal jako kuře z Tesca. Ptal jsem se známých chovatelů a ti mi řekli, že se papoušek nudí. Tak dostal kamarádku a bylo po kousání .
00Lucka00: kakariki je v podstatě taková hezčí slepice,není to papoušek na mazlení a už vůbec ne na chov v kleci v bytě,nejlepší je pro ně prostorná venkovní voliéra která je na zemi přikrytá hlínou a sou tam zasazené nízké keříky a tráva,jelikož tihle papoušci hrozně rádi hrabou a taky se rádi koupou,pokud jim tyhle podmínky dát nemůžeš,bude lepší toho papouška věnovat někomu,kdo mu tyhle podmínky dát může,jelikož jinak bude dál nešťastný a bude si dál trhat peří kam až si na něj dosáhne,chov v kleci je pro něj prostě týrání proto nechápu,proč se tak nádherný zvíře vůbec prodává ve zveráčích,když o nich prodavači ví kulový a pak to takhle dopadá
jinak jaro je konečně tady,taky to na vaše papouchy leze jako na ty moje? den co den na sebe tokají,krmí se prostě děsný,ještě aby mi nakonec začali snášet vajíčka