Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Papoušci

nelinka: ať si nevěří to už není můj problém ;)

00Lucka00: tohle je chat,takže si budu oslovovat koho chci jak chci a vy naopak víte prd o tom jakou mam kde praxi a jaké mam zkušenosti,co se zvířat týče,takže si s tím jedním kakarikim a korelama běžte buzerovat někoho jinýho ;) tohle forum bylo založený na rady a ne na stupidní hádky o někom kdo se tu snaží hledat radu,ale místo toho se tu do všech obouvá x(

Nechápu jak nějaká pavoučnice může mluvit do ptáku!Tomu vůbec nerozumíte ty vaše moudra ani z pusy nevypouštějte!Jen ste lidem pro smích!Navážet ste se začala vy!To si uvědomte!

00Lucka00: nehodlam se tu dohadovat s holkou od krav z ňáký zapadlý vesnice,si myslíš,že když si vyrostla na ňáký farmě že seš něco víc? navíc soudit lidi podle toho,že doma mají jen bezobratlé že o jiných zvířatech nic neví je docela na hlavu nemyslíš? ;) navíc mám doma i psy,papoušky a další zvířata,ale do toho je opravdu kulový :D a nekecej mi tu ty blbosti o věku,mohla bych ti ve svém věku dělal tetu :*

Spiritgirl: seš hloupá a já se tím velice bavím :D :D :D :D :D :D

nějaká mařena městská vůbec neví co obnáší život na farmě...pavouka taky umím pěstovat na zdi,ale ty o farmu by ses asi těžko postarala! :D :D :D

Předchozí příspěvky

«« «345678 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*