Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Pes a koupání

Náš pes se nechce vůbec koupat. Když ho položím do vany s jenom trochou vody tak začne vyskakovat ven a hrozně cákat a kňučet. Nevíte jak tohle chování omezit? Máte taky takové problémy? Pochlubte se ;)

Naši psi se taky neradi koupou.Já vanu nenapouštím jen je sprchuju.Chce to mít všechno do detailu připravený po ruce a důležitá je rychlost.Pak jsou chudinky jak zmoklí slepice.

No vidíte a my tu naši chlupatou potvoru nemůžeme dostat z vody, v bazénu si i potápí hlavu(nekecám) a když má špinavé tlapky a otevře se koupelna, sama jde do vany protože ví, že jinak domů nesmí.

já měla shitzu a od mala jsem ji učila že se pravidelně koupe a nebyli s ní problémy. když se snažila vyskakovat z vany tak jsem jí nechala ve vaně stát na zadních opřenou o bok vany a to se jí líbilo. ale je fakt že jsem nikdy vodu nenapouštěla osprchovala jsem namydlila a zas osprchovala :)

S menším psíkem máme to samé,také se nerad koupe ale vždy tam vydrží do doby než je vysprchovaný,u většího to byl ze začátku problém,jako štěně jsme ho měli doma a když přišel z venku tak byl strašně špinavý a tak musel do vody,příšerně vyváděl a kňučel,teď už je to v pohodě do vany si skočí i sám jen z vany mu to jde hůř tak mu musíme pomáhat :)

Adushka: u nás s Čertíkem je to to samý ae pak si dá pokoj.. :D já když ho koupu tak si s nim povídám a hladim ho .. možná to pomůže.. :D hodně štěstíí.. :) :D

Dominiika: jj já si s ním taky povídám a hladím ho.. ale asi ho začnu sprchovat. Bude to rychlejší a bezbolestnější :) :) on se ten náš pes tváří jak kdyby měl umřít :/

tak určitě je moc dobré na pejska celou dobu mluvit aby věděla že je moc hodná, šikovná a statečná já taky chválila daisi když jsem jí koupala ale nikdy jsem ani nezkoušela psa koupat ve vaně napuštěné vodou. vždy jen sprchovat. pejsek není tak stresovanej. Samozdřejmě jsou i vyjímky pejsek který si ve vodě lebedí určitě nebude nadšen ze sprchy ale pokud se pejse ve vaně projevuje bojácně tak vysprchovat, namydlit, vysprchovat a hotovo :)

Muj pejsek se strasne rad koupe, hlavne teda miluje plavani..vydrzi plavat treba dve hodiny v kuse, a pak ho clovek nemuze ani dostat ven z vody, jak ho to bavi :D

G.SK8: jéé takového pejsánka bych taky chtěla mít :) ale já bych řekla že záleží i na rase psa ne? :) :(

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*