Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Pes a koupání

Adushka: nezáleží na rase, ale na povaze a na tom jak ho vychováš. když bude od malička zvyklí že se koupe tak mu to nevadí ale když ho nikdy nevykoupeš a najednou třeba ve 2letech to bude potřeba tak tězežere i s vanou ;)

Jirka-F: přesně takhle to máme i my :D ..když není napuštěná vana, Endynka v ní i spí :)

a.odstrcilikova: noo.... tak to jsem trochu nedomyslela. Já jsem Berryho poprvé koupala as v desátém měsíci :) a jedna paní mi řekla že psi se mají koupat až od jednoho roku :(

adushka: to je hloupost. pes se může koupat od desátého týdne a když od malinka zvykáš pejska na koupání tak nakonec zjistí že mu to nevadí a nebo to bude vyžadovat pravidelně ;)

a.odstrcilikova: No... to kdybych věděla :/ sice se mi to zdálo jako hodně velká hloupost a nekoupala ho až v jednom roku ale stejně jsem ho radši koupala přibližně v 10 měsíci :/ :/

Našemu pejskovi vubec nevadí se koupat..je sice dobré že je tk..malí a dá se dobře držet..ale přesto sebou mooc neškube..tkž..jsem ráda...že to není nejaký trhan který by nás při koupání sežral ;)

nooo díky bohu že my máme taky takového malého pejsánka :) si ani neumím představit nějakého bernardýna koupat (i když bernarda sem dycky mooc chtela :) )

Adushka: jj.. ;) toho co máš jsme měli tk..

e začátku sme na Kaliho museli byt tri aby z vany nevyskocil a tak. Mezitim jsme meli pripravene laskominky a jedna mu to vzdycky davala, jedna samponovala a posledni hlidala. Ted staci uz jen jedna osoba a Kali neutika...

Adushka: No měla si už od malička ho navykat na vodu ted musíš zase znova jako se štěnětem ;)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*