Jirka-F: přesně takhle to máme i my ..když není napuštěná vana, Endynka v ní i spí
Pes a koupání
Adushka: nezáleží na rase, ale na povaze a na tom jak ho vychováš. když bude od malička zvyklí že se koupe tak mu to nevadí ale když ho nikdy nevykoupeš a najednou třeba ve 2letech to bude potřeba tak tězežere i s vanou
a.odstrcilikova: noo.... tak to jsem trochu nedomyslela. Já jsem Berryho poprvé koupala as v desátém měsíci a jedna paní mi řekla že psi se mají koupat až od jednoho roku
adushka: to je hloupost. pes se může koupat od desátého týdne a když od malinka zvykáš pejska na koupání tak nakonec zjistí že mu to nevadí a nebo to bude vyžadovat pravidelně
a.odstrcilikova: No... to kdybych věděla sice se mi to zdálo jako hodně velká hloupost a nekoupala ho až v jednom roku ale stejně jsem ho radši koupala přibližně v 10 měsíci
Našemu pejskovi vubec nevadí se koupat..je sice dobré že je tk..malí a dá se dobře držet..ale přesto sebou mooc neškube..tkž..jsem ráda...že to není nejaký trhan který by nás při koupání sežral
nooo díky bohu že my máme taky takového malého pejsánka si ani neumím představit nějakého bernardýna koupat (i když bernarda sem dycky mooc chtela
)
e začátku sme na Kaliho museli byt tri aby z vany nevyskocil a tak. Mezitim jsme meli pripravene laskominky a jedna mu to vzdycky davala, jedna samponovala a posledni hlidala. Ted staci uz jen jedna osoba a Kali neutika...
Adushka: No měla si už od malička ho navykat na vodu ted musíš zase znova jako se štěnětem