já ještě nevím přesně co, ale určitě nějaké ty kapsičky, hračky a přemýšlela jsem o nějakém pelíšku pro hafánka! A pro morče nějaký new domek Doufám že ho to potěší
Vánoční dárky pro mazlíčky
a.odstrcilikova: no to je fakt ale budu se muset spokojit s pelíškama
děkuji,ty máš taky moc hezký čičinky,dřív jsme měli kočičku podobnou tvé Sisi jen to byl kocourek xD
Adushka: no já taky uvažovala o nějakých pamlscích pro kocura..ale uz sem vymyslela ze mu koupim nejaky krasny obojek..ale lituju ze sem mu hned zpočatku nekoupila vodítko...bych ho naučila chodit jak pejska
marketka-pitu: jasně, takového kočičího pejska bych taky chtěla mít
markétka-pitu: ale naučit chodit na vodítku lze i starší kočičku, jen místo obuojku bych použila postrojek. kočičky nemaj pocit že je něco škrtí, jsou klidnější a když je na postrojek začneš zvykat doma pak venku na vodítku jim to ani nepříjde
Miškas: díky, sisi jsme si vzali ještě jako miminko takže to je takovej náš uzlíček i když vyrostla je furt pro nás miminkem a zrzulku tu někdo vyhodil s nemocnýma ušima tak skončil taky u nás. Doufám že tu za čas nepřistane další kotě páč fakt nemám kam další kočičku dát
a.odstrcilikova: no zkusim to .. uvidime..i kdyz ten muj kocur je zatvrzely
nosi na krku obojek proti blecham takze s tim strach nemam...
ale s tim postrojkem by se se mnou nebavil
já jsem jednou koupila morčeti postroj + vodítko na morčata! Dala jsem mu to, ale jelikož je moje morče tak líné ani se nepohnulo!! Asi půl hodiny stálo na jednom místě.. pak mne to přestalo bavit a sundala jsem mu to (a pořád tam stál)
zbytečný prachy
Adushka:
no morčeti nevim jestli bych to koupila ...a u toho kocura mi bude stačit jen obojek..radeji ho nebudu trapit postrojem
i kdyz by to byla sranda ..jak by v něm chodil
No pro mojeho Milouška chci jen to nejlepší tak k Vánocům určitě nějaké ty mňaminy,pelíšek(z Jysku mají tam nádherný pelíšek)přenosnou tašku,hračky...