Moje Zvíře.cz
20188 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Vánoční dárky pro mazlíčky

NO já už sem svému freťákovi koupila závěsný pelíšek do klece a ještě nakoupim nějaký palsky. 8)

a.odstrcilikova: jej chudák malej a už má ouška v pořádku? Jo to my jednu chvíli měli asi 10 koček,ty se někam postráceli nebo je něco přejelo,potom jsme neměli tak půl roku žádnou a už zase máme dvě "koťátka" xD

Miškas: no byli jsme na veterině, dostali oba ampuli za krk a ted čistíme nějakou vodičkou tak doufám že až půjdem za 14dní na přeočkování tak už to bude dobrý. Myslím si že ho někdo vyhodil právě kvůli těm uším :,( chudák malej měl je tak zacpaný roztočema že ani neslyšel když jsme ho volali. ale ted už slyší dobře i kdyžstále při čištění spoustu nečistot vyberu. Dokonce i sisi to chytla ale u té jsme to podchytili včas takže sice ještě čistíme ale vete říkal že už jsou to jen mrtví roztoči u zrzulky byli sice roztoči mrtví ale měl tam vajíčka takže ted už to snad bude dobrý

a.odstrcilikova: chudáci malý,ale je dobře že už to maj v pořádku,ale ty lidi co zrzulku vyhodily tak aspoň mohli dát třeba do útulku kde by se o něj postarali nebo tak a ne ho hned vyhazovat na ulici :/

No já už měmu miláčkovy koupila pedigrit kuřecí to miluje a ještě takouvou faknou hračku idyž neví ani co je dneska a den :)

Gabů Gabí: nevím ale já tedy nezapomínám na zvířeci miláčky ani jeden jediný svátek. :)

Ja koupim Baddymu suk na tahani,Mikymu kockovadlo a mysiscku a svemu kreckovy kolecko se kterym se dostane kamkoli :D . Myslite ze jsou to dobre darky??

máte někdo zkušenost s tim závěsnym lehátkem na topení pro kočku?..chtěla bych to koupit Darině ale nevim ejstli jí to vubec unese :D pak jí koupim nějakou dobrůtku,novou mističku na kapsičky a hračku :)

Dendy: jsou to super dárky :D

Dendy jsou to dobré dárky. zvířátka budou určitě nadšená ;)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*