a.odstrcilikova: jej chudák malej a už má ouška v pořádku? Jo to my jednu chvíli měli asi 10 koček,ty se někam postráceli nebo je něco přejelo,potom jsme neměli tak půl roku žádnou a už zase máme dvě "koťátka" xD
Vánoční dárky pro mazlíčky
NO já už sem svému freťákovi koupila závěsný pelíšek do klece a ještě nakoupim nějaký palsky.
Miškas: no byli jsme na veterině, dostali oba ampuli za krk a ted čistíme nějakou vodičkou tak doufám že až půjdem za 14dní na přeočkování tak už to bude dobrý. Myslím si že ho někdo vyhodil právě kvůli těm uším chudák malej měl je tak zacpaný roztočema že ani neslyšel když jsme ho volali. ale ted už slyší dobře i kdyžstále při čištění spoustu nečistot vyberu. Dokonce i sisi to chytla ale u té jsme to podchytili včas takže sice ještě čistíme ale vete říkal že už jsou to jen mrtví roztoči u zrzulky byli sice roztoči mrtví ale měl tam vajíčka takže ted už to snad bude dobrý
a.odstrcilikova: chudáci malý,ale je dobře že už to maj v pořádku,ale ty lidi co zrzulku vyhodily tak aspoň mohli dát třeba do útulku kde by se o něj postarali nebo tak a ne ho hned vyhazovat na ulici
No já už měmu miláčkovy koupila pedigrit kuřecí to miluje a ještě takouvou faknou hračku idyž neví ani co je dneska a den
Gabů Gabí: nevím ale já tedy nezapomínám na zvířeci miláčky ani jeden jediný svátek.
Ja koupim Baddymu suk na tahani,Mikymu kockovadlo a mysiscku a svemu kreckovy kolecko se kterym se dostane kamkoli . Myslite ze jsou to dobre darky??
máte někdo zkušenost s tim závěsnym lehátkem na topení pro kočku?..chtěla bych to koupit Darině ale nevim ejstli jí to vubec unese pak jí koupim nějakou dobrůtku,novou mističku na kapsičky a hračku
Dendy jsou to dobré dárky. zvířátka budou určitě nadšená