Moje Zvíře.cz
4418 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Krátké příběhy

Spousta z Vás nám zasílá do redakce velmi krátké příběhy které by jste rádi viděli mezi články. Bohužel kvůli malé délce těchto příběhů je nemůžeme vydat, tak by pro ně mohlo sloužit právě toto téma :)

Zail: to je fajn nápad :) alespon se můžou realizovat i ti kteří nejsou na psaní dlouhých článků či příběhů :)

Jsem jenom zvedava, jestli je sem nekdo bude psat :)

Nemusi :) Nicmene kratke pribehy nam v adminu pristavaji prakticky denne, ale kvuli sve delce nemohou byt vydany. Tak jse zde alespon prostor aby se s nimi lide pochlubili :)

jj je to dobrý nápad :)

adushka: no je to fajn ale zatím tu klábosíme my a příběh nikde žádný

:D :D :D

Mám takovou malou historku ,,o křečkovi,který procházel klecí"
To jsem měla zrovna svého druhého křečka Fredýska I.Byl to hrozně hlučný křeček a celou noc rámusil.A tak jsem ho každý večer dávala do vedlejší místnosi,do koupelny.Před tím hryzal mříže klece ale já nechápala proč.Až jednou jsem na to přišla.
Byl večer a křeček byl v koupelně u vany a máma se tam zrovna myla.Já jsem si četla v pokoji,když tu jsem uslyšela mámu křičet.Běžela jsem do koupelny.Máma křičela že je v koupelně myš. Ale když jsem tu myš uviděla,poznala jsem svého křečka Fredýska I.Chytla jsem ho a chtěla jsem ho dát zpátky do klece ale strnula jsem překvapením.Klec byla zavřená.Nerozuměla jsem tomu.Zprvu jsem se domnívala,že utekl,protože jsem zapoměla zavřít klec ale ukázalo se,že utekl ze zavřené klece.Jak,to se mě neptejte.Dodneška jsem na to nepřišla.Už se to nikdy nestalo znovu. :D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*