Moje Zvíře.cz
99115 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

činčila nebo fretka?

Terezka00:lepsi je mlade od chovatele,je ockovane a zdrave,ze zverimexu muze mit svrab nebo ma jinou nemoc,malokdy umi chodit na zachudek a kouse,navic je prodavaji draze

Silvino82:jj to je fakt

;)

já jsem nikdy fretku neměla ale ráda se o nich něco dozvím :D Co je lepší samec nebo samice?

no ja zacinala 2x samcem,jsou klidnejsi a mazlivejsi,ted mi samec umrel a mam 3 divoky holky,ale kazdy ti rekne neco jineho,oba maji sve pro a proti ;)

děkuji ja jen sem slišela že se samci kastrují často

Pokud by měl někdo zájem o fretku.Tak kolem února by se nám měly narodit mladí.. :)

ja toho myho kastrovala az v 6letech a to ze zdravotnich duvodu,casteji se kastruji samice kvuli falesne brezosti

My máme 3 fretečky a řekla bych že je to jedno jestli máte holku či kluka.Taky máme 2 holky a kluka..Řekla bych čím starší tím hodnější..nwm mě ze začátku fretáj moc nevoněl,ale čím dýl ho mám tak mi to vůbec nevadí.Pokud nebude nutné tak bych ho nekastrovala..Ale záleží na tom co si myskí majtel. :)

Já mám freťáka ze zverimexu jelikož jsem nikde žádného poblíž nesehnala a se záchůdkem máme opravdu potíž ale pomalu se to už lepší tak uvidíme. o:) :D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*