Moje Zvíře.cz
99115 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

činčila nebo fretka?

zase aby jsi byla pripravena o co se budes starat ;)

doma máme spoustu zvířátek..plnej dům...když tady čtu jak jsou děti kterým rodiče nedovolí zvířátko.. sem ráda za ty svoje kterým to nevadí a už mám nastudováno jak se o ni starat s tím problém nebude ;) :D

;) ;)

A jaké zvířátko teda budeš mít? ;)

koupím si tu činčilku :)

činčilku??S něma néni tak velká práce..Jen je dát proběhnout,okoupat,sem tam vyměnit a dat najíst! :D :)

JJ činčili jsou taky super měla jsem dvě nejdřív Ferdu a pak Fida byli super ale bohužel už umřeli.Ve zverimexech jsou dost často zrovna mynulý týden jsem byla ve zverimexu a měli tam dvě za jednu chtěli 950Kč takže jsou taky poměrně drahý. :D

ahoj.. děkuju vám všem za tipy a rady :) činčilky jsem viděla pokaždé když jdu do zverimexu.. chtěla jsem si ji koupit ale pak tam šla paní a v kabelce měla krásného tchořovitého tvorečka :D a hned jsem poznala že už žádné jiné další zvíře nechci než roztomilo mazlivou fretečku :) .

a taky už jsem se rozhodla.. bude to FRETKA TCHOŘOVITÁ a SAMEČEK a nebudu ho dávat kastrovat.. :D dokonce se mi o tom dneska zdálo -.. že mám fretku a ta mně vyžrala celou lednici + morčátko kočka mi potom sežrala tu fretečku a pes pak kočku.. nooo je to divné ale to je prostě sen

Měla jsem obojí - činčily i fretku a je to jako nebe a dudy. Činčila je krásná, ale není s ní moc co řešit.. no, hlodavec. Kdežto fretka se dá vychovat, může chodit na vycházce i volně když se to včas naučí, většinou kouše a je dost cítit. Mně sežrala křečíka roborovského a ani se nestyděla :) )

Předchozí příspěvky

«« «345678 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*