Muj pejsek taky porad stekal a stekal az z toho bolela hlava - odnaucila jsem jej to. Ale bylo by to na dlouho mám na to knížku " výcvik psa do kapsy"
Štěkací pes
Já mám desetiletou fenu která štěkala doma u okna(hlídala v teplíčku a suchu )A teď jsem jí konečně naučila že může štěkat jen venku, doma jenom vrčí.A to i na pošťáka .Pokaždé když chtěla štěkat tak jsem jí říkala NESMÍŠ a u toho jsem jí vedla ke dveřím.A jen přejde práh dveří tak začne štěkat,ale to mi už nevadí.
Jana Šumpíková: Tak ta je teda vychovaná Dříve- jak byl berry ještě štěně tak štěkal na všechny kolemjdoucí!! Nikdo k nám ani nechtěl chodit jak se ho lidi báli
Ale teďka už je Berrošek v pohodě a když ví že jsme doma... vůbec neštěká
Naše Bessina ta štěká s nad pořád.Hlavně na sousedy,jak se unich otevřou dveře tak začne a pak se přidá i Rita a nepřestanou dokud někdo na zahradě je. Já si už začínám myslet, že jim museli něco udělat,protože na druhý sousedy ani neblafnou.A když jsou na ulici určitý děti,hlavně klusi od vedle tak trhaj i plot.A když jdou k nám tak Rita si někam zaleze a Bessina pořád chodí a štípe je do zatku,ale nekousne.