ahoj, králíčka přímo nemám ale mám morče a koupu ho cca raz za měsíc takže králíčka by jsi taky moohla sem tam očapkat ...
Koupete králíčka?
A ty ho koupeš jen vodou nebo morčátko koupeš i nějakým speciálním šampónem?
no.. ptala jsem se ve zverimexu jestli nemají šampon pro hlodavce a ona mi řekla že hlodavci jako křečíci se koupat nemají! A tak jsem řekla že to chci pro morče a ona mně řekla že specialní šampony pro hlodavce se nedělají (newím jestli nelhala!) že mám morče koupat v psích nebo kočičích šamponech.. prej jim to pomáhá na srst no.. tak nevim
jenom jednou jsem zkusila morče okoupat ve psím šamponu. Moc pěkně potom voněl ale morčeti se to moc nelíbilo protože morčata mají rádi svůj vlastní pach
adushka: kecala ti. hlodavci se koupat mohou i křeček nebo potkan i plavat uměj já měla jako holka i křecky i potkany a koupala jsem je normálně ne často ale tak jednou za měsíc za dva sem napustila umyvadlo a šup tam s nima a koupala jsem je v jonsnu pro miminka
a.odstrcilikova: já věděla že neříká pravdu (bestie jedna) A to si říká prodavačka ve zverimexu
Taky jim nemůžeš věřit všechno mě taky tvrdili když jsem si byla pro freťáka že si zvykne jenom na jednu značku a druh žrádla a nic jinýho nebude chtít.Ale ten můj teda sežere na co přijde
njn to si budu pamatovat. A až mně zase bude nějaká prodavačka radit tak ji budu prostě ignorovat A existují ty speciální šampony pro hlodavce, a nebo ještě lépe pro morčata? díky pao
já teda svýho králíčka nekoupu,ona se docela dobře myje sama..tak nevím,proč ji trápit vodou...