Tak to je hrůza chudáček králíček.Ale budu na něj dávat pozor...díky za upozornění..
Koupete králíčka?
a jedna holka mi vyprávěla jak měla krílíčka akoupala ho a jednou ho nechala ve vaně a odešla akdyž se vrátila,tak ho našla utopenýho takže já to zkoušet nebudu..
Adushka: speciální šampon na hlodavce? to opravdu nevím já když koupala nějaké malé chlupáče řešila jsem to dětským jemným šamponem pro citlovou srst a bylo hlavně nikdy když budeš koupat prcky tak od nich nechot a at to trvá co nejkratší dobu
jonie: teda odejít od zvířete když ho dám do vany to je pěkně nezodpovědné nechápu jak vůbec někoho může napadnout odejít dyž dá zvíře do vany s vodou
všeobecně by se neměli koupat zvířata déle než je nezbytné já praktikuji styl: namočit, namydlit, spláchnout a ven
. Samozdřejmě jsou vyjímky některá zvířata si vodu užívají potom je možno je tam nechat bahnit se ale pouze za dozoru!
Adushka: neboj, nejsi jediná komu se snažili ve zveráči lhát. mě ta naše prodavačka a zároven majitelka! tvrdila že neobjednává kotěcí granulky protože když vemu granule pro kastrované kočky je to naprosto stejné také dietní! no já sem od rány takže sem se začla dohadovat že to tak není a nakonec jsem vlítla domů vytáhla z netu co se dalo a milé paní prodavačce sem to omlátila o hlavu znova s důkazy. sice si pro baštu musím jezdit nebo si ji obědnávat dál protože ona pro vesnické kočky jak říká nebude objednávat kvalitu za víc peněz whiskas prý stačí což tedy já nedávám ani kočkám tulačkám co je krmím za barákem ale aspon sem jí ukázala že mě poučovat nebude
a.odstrcilikova:
tak ted jsem se pobavila jenom když jsem si to přečetla ne to tak ještě vidět
no a u nás na vesnici se potulovalo hodně vychrtých kočičích bezdomovců ale díky mně už tu žádní nejsou protože je všechny doma krmím a v létě jsem jim dokonce vytahovala klíšťata
jenom mamka myslela že mě zabije
adushka: já mám tu výhodu že jsem už samostatná a můj přítel jak říká je ticho a trpí ale zas je pravda že i on už při nákupu těm mejm myslí i na ty bezdomova. Sice sem tu jako blázen že krmím kočky kerý nejsou moje ale nemůžu koukat na to jak tu běhaj a mnaučí hlady
kdyby to bylo možný měla bych je doma všechny ale to nejde tak aspon chodim pravidelně krmit
a.odstrcilikova: my sme adoptovali sousedu kotatko protoze oni ho tahali za kuzi ,tahali za ocas a hazeli o beton
králíka a koupat???.Myslím si že by se mělo koupat jen v nejnutnjších případech.řekněte mi který hlodavec má rád vodu