Moje Zvíře.cz
4175 uživatelů, 3438 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Vylepšení pro Vás!

V současné chvíli připravuje team MojeZvíře.cz vylepšení tohoto webu a nabízíme Vám možnost zapojit se do této akce pomocí nápadů a návrhů jak to tu vylepšit.
Jedná se zejména o komunitní akce, tj. co může uživatel mimo bežných funkcí zde dělat, aby se zde zabavil a seznámil.
Neváhejte a pište Vaše návrhy.
S pozdravem, tým MojeZvíře.cz :)

Právě leží na stole týmu MojeZvíře.cz několika stránkový dokument vylepšeních, která pro Vás udělají web mnohem atraktivnější.
Zaměřujeme se hlavně na komunitní funkce a informovanost uživatelů o tom, co se na webu a okolo Vašich profilů a vizitek děje.
Vydržte s námi a pište co by se právě Vám zde líbilo :)
Tým MojeZvíře.cz

už se těším :D

Redakce: jsem moc zvědavá co se změní už ted je to fajn web tak se těším na novoty :)

No abych trochu prozradil, tak to nejdulezitejsi co zde mimo jineho pribyde bude box s aktualitami co zde kdo udelal, at uz ze nekdo napsal komentar k profilu/vizitce, nebo se zaregistroval, vytvoril novy profil, atd.. :)

Zail: tak to zní dobře jsem zvědavá jak to vymyslíte zatím se tento web ubírá dobrým směrem a věřím že se bude jen zlepšovat :)

zail: na novinky se také těším, box s aktualitami bude super :)

Těšit se můžete mimo jiné i na nový vzhled výpisu vizitek a vzkazů.

Railbot: tak to sem moc zvědavá jak to bude vypadat. doufám že to dopadne lépe než profil na lidech ten se jim jaksi nepovedl :/

Tak jak se Vám to líbí? :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*