Moje Zvíře.cz
4175 uživatelů, 3438 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Vylepšení pro Vás!

ale ty kteří sem nejdou třeba opravdu ani jednou za rok

ale dyštak to neřešte ja to tak nemyslela jen sem tehdá se koukala do seznamu uživatelů kdo co má za zvířata a než sem našla náký který maji zvíře tak jsem prolistovala několik stránek tam me to trochu naštvalo

Terezka0000: Víš, já se sem kouknu několikrát denně, když mám čas, přečtu si poslední příspěvky, ale když k nim nemám co říct tak se ani nepřihlásím. Pak to třeba vypadá, že sem nechodím. Podle mě to tak dělá většina lidí tady. Proto by byla škoda někoho vymazávat, aby se musel znovu registrovat.To je samozřejmě můj osobní názor.

třeba by tu mohli mít zvířátka svůj deníček

tak sory už sem se vám omlouvala a neřešte to sory

No bylo by docela dobrý kdyby měl každej svůj profil a nezakládal si jich několik-protože tady někdo podvádí si jich založí spoustu a furt si nominuje jedno zvířátko ;)

To by bylo určitě dobrý.Ale nedá se to zjistit kdo má jen jeden profil.To by muselo nastat vymazání profilů bez zvířátek.
Ale někteří lidé na to nemají čas,nebo prostě nevim... x( pá pá :)

00Lucka00: takové případy zde byly a my to rozhodně nenecháváme jen tak. Dotyčným se vždy snažíme nejprve po dobrém domluvit a pokud zakládání falešných vizitek pokračuje, následuje zamezení přístupu, případně smazání.

stepala: zjistit, kdo má více účtů je pro nás celkem snadné. Rozhodně není potřeba mazat účty bez profilů zvířátek. I když k tomu u dlouhodobě neaktivních asi jednou dojde :)

Nevím jak si dát na svoje stránky ikonku Moje zvíře.cz

k tomu vylepšení:když jsem se naposledy dívala na fotky některých zvířátek,všimla jsem si že někdo má na jedné fotce více zvířátek a tak mě napadlo,že by si majitel zvířátka mohl ke svým fotkám dávat komentář.Třeba se to někomu líbit nebude,je to jen můj nápad.pááá :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*