Morčata
Máme doma 2 morče Fannyho.Ze začátku byl plachý ale ted už je to OK ,vždy když otevřu lednici tak začne pískat,ví že něco dostane XD.Je to náš miláček.Máte problém se svým morčátkem jestli ano pokusím se poradit.
Je to úžasný když pískaj naše pískaj vždycky když zašustí pytlík...dřív pískali když sem přišla ze školy dom teď už funguje jen sáček a pak vykukují a čekají...
Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli se snese v jedné velke kleci osmák s morčetem??Nemáte někdo nějákou zkušenost?Protože mám dvě klede jednu velkou po fretce kde je osmák a malou po potkanovi kde je morče.A myslím že osmák jí má zbytečně velkou, mohl by tam snést nějákýho souseda.
Cetla jsem ze piskomilove a krecci se spolu nesnaseji ale osmak to teda nevim ale asi bych to nedelala navic osmak si asi umi vytvorit vitamin C morce ne tak by to delalo potize v krmeni.
Andysek: No dyť já jsem blbá, to mě nedošlo jak bych je krmila, když osmák nesmí ovoce a podobně.....
mám morče které je spolu v kleci s kraličí slečnou a vždycky když je i s dospělím králíkem(samcem)pustím do výběhu a tajně doufám že ho možná napadne ju připustit tak se de..l otočí na morčicu a začne znásilňovat ju