Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Morčata

tak to ja jsem mela spolu jen morce a piskomila..piskomil byl uplne malinky miminko, a matka ho chtela sezrat, uz mu ukousla nozicku.. bylo mi ho lito, nedokazala bych se koukat jak ho matka zere, a ani bych ho nedokazala dorazit, aby se netrapil..tak sem ho vytahla z klece, a dala sem ho k morcatku. Davala jsem mu pit mlicko..a malinkej piskomilek to prezil, a morcatko se o nej staralo..Nakonec z nich byla nerozlucna dvojka :)

Včara jsem si přivezla domů holé (skinny)morčátko :p Je to krásná roztomilá slečna.Hned jsem ji seznámila s mím Ludvíčkem, to je zase morčátko chlapeček ;) , je hladkosrstý.A holčička jakoby mu ty chlupy záviděla, pořád ho tahala za nohy a za chlupy :) Později sem dám i nějáké fotky.

Judy: jéé :)

Judy: to bude super ráda se podívám :D

babča má taky morče.bylo nějaký nemocný mělo rudý bříško a vypadl mu kus střeva,ale žije ...to je zvláštní...sem to nechápala jak může žít když mu kousek vypadl

já mám dvě morčátka nikolase a ještě jeho syna

00Lucka00: a kde je maminka??

maminka nám umřela :,(

00Lucka00: to je smutné :,( :,( taky mně umřela partnerka od morčete (Bibinka) a potom i Maxík :,( jéééje to bylo pláče :/

Adushka: jak umřela hned sme si pořídilo novou a ta taky umřela nějak třetí den jako malá pak už sme si žádnou nepořizovali.Vypadalo to jak kdyby nějaká nemoc :,(

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*