Pokud s polu nevyrůstaly,tak to bude těžký.Každá z nich si brání své teritorium.Králíci v přírodě žijí po párech a zůstávají pouze potomci a tvrdě se brání před vetřelci.Tvé samice to cítí stejně a kdyby to byly samci tak to by byl ještě větší masakr.Nejlíp by bylo jednu dát pryč a bud pořídit samce(ale pozor králíci můžou pořád..,stejně by jsi ho musela dat zvlášt) a nebo ji nechat samotnou.Mužeš si ji nechat někde i připustit a nechat si potomka,pak to půjde.
Nenávist dvou králíků, kteří bydlí spolu v jednom
Mám prosbu,
chci se zeptat co mám dělat když mám doma 2 králíky, 2 samice, a každá musí mít svou klec a musí být v jiném pokoji. Vzájemně se nesnesou a když se k sobě dostanou tak se poperou a možná by se dokázaly i zabít... poRADÍTE MI NĚKDO NĚCO PROSÍM???
možná by šlo je pomalu udobřit tak aby se aspoň nezabili nejlepší je dat na postroj a zavést je na místo na kterém ani jedna nikdy nebyly(nesmí tam byt pach ani jedné z nich hobliny,sláma atd.)držet je tak aby na sebe nedosáhly dát jim mrkev pochválit je apod. ale sou to zvířata nikdo neví jak na to budou reagovat
To je blbost.Králík není pes a nestačí říct fuj nesmíš.Porvou se jí stejně.
Souhlasím s Kataka27 je to dobrý nápad takhle jsme seznamovali dvě samičky mou a od kamaradyka funguje to do dnes vyzkoušej a uvidíš
když si snimi dáš tu práci a budeš mět trpělivost tak se daj naučit a mimochodem psi nejsou o moc chytřejší než králící jenže se psi se pracuje,cvičí atd. králíci se chovaj akorát na maso