Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Nenávist dvou králíků, kteří bydlí spolu v jednom

Mám prosbu,
chci se zeptat co mám dělat když mám doma 2 králíky, 2 samice, a každá musí mít svou klec a musí být v jiném pokoji. Vzájemně se nesnesou a když se k sobě dostanou tak se poperou a možná by se dokázaly i zabít... poRADÍTE MI NĚKDO NĚCO PROSÍM??? :)

Pokud s polu nevyrůstaly,tak to bude těžký.Každá z nich si brání své teritorium.Králíci v přírodě žijí po párech a zůstávají pouze potomci a tvrdě se brání před vetřelci.Tvé samice to cítí stejně a kdyby to byly samci tak to by byl ještě větší masakr.Nejlíp by bylo jednu dát pryč a bud pořídit samce(ale pozor králíci můžou pořád..,stejně by jsi ho musela dat zvlášt) a nebo ji nechat samotnou.Mužeš si ji nechat někde i připustit a nechat si potomka,pak to půjde.

mno... tak děkuju moc

;)

možná by šlo je pomalu udobřit tak aby se aspoň nezabili nejlepší je dat na postroj a zavést je na místo na kterém ani jedna nikdy nebyly(nesmí tam byt pach ani jedné z nich hobliny,sláma atd.)držet je tak aby na sebe nedosáhly dát jim mrkev pochválit je apod. ale sou to zvířata nikdo neví jak na to budou reagovat ;)

To je blbost.Králík není pes a nestačí říct fuj nesmíš.Porvou se jí stejně.

Mě se to nezdá zas až tak jako blbost. 8)

8)

Souhlasím s Kataka27 je to dobrý nápad takhle jsme seznamovali dvě samičky mou a od kamaradyka funguje to do dnes vyzkoušej a uvidíš ;)

když si snimi dáš tu práci a budeš mět trpělivost tak se daj naučit a mimochodem psi nejsou o moc chytřejší než králící jenže se psi se pracuje,cvičí atd. králíci se chovaj akorát na maso ;)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*