Naxii: Já si myslím že by bylo nejlepší zajít za veterinářem nebo mu zavolat.
Škrkavky, očkování...
Ahojky, Naše štěněcí slečinka má škrkavky, minulý víkend se přemnožili a měla otravu z těch toxinů, co vypouští.. Bere ATB a vyrušila se jí všechna očkování..Musíme se vším začít znovu.Chodit nebo nechodit venčit pejska, který nemá očkování??Zatím jsme jí drželi doma ale ještě tak 14 dní než jí naočkují.Předem díky..
Andysku, však my jdem na kontrolu v pondělí ale nezeptala jsem se, jestli můžem ven.. Ona všechno žere ze země a toulají se tu psi, tak aby ještě něco nepřibylo ke škrkavkám..
Nebo takhle, slyšela jsem , že pokud pes není očkovaný, neměl by moc lítat venku.. Jelikož bude víkend a já jdu do práce, už si tam nezavolám.. tak se ptám na zkušenosti
OK tak se zeptej v pondělí.Ale ven kam choděj psi bych ji teda nebrala pak by asi pravděpodobně mohlo něco přibít.
A pak mi napiš jestli může nebo ne docela by mě to zajímalo.
Ahojky, tak chodit nemáme.. ještě 14 dní do očkování.. Můžem jí vzít na chvilku ale ona luxuje i kamínky ze země, tak opatrně..
chudák malá, ale nejde se nezeptat, ty ji pravidelně neodčervuješ? když je to takový všežravec klidně bych odčervovala každý 3měsíce, ublížit jí to nemůže mám kočky a tak tak odčervuju a to sou jen doma
Ahojk, samozřejmě, odčervujeme.. Teda takhle, byla 3x odčervená v 8mi týdnech,kdy jsme si jí vzali a další mělo být ve 12ti týdnech, to je právě teď.. Jenže se ty škrkavky přemnožili, protože přípravek-tuším kapky Badminte-nezabraly, jak měli.Teď je týden odčervená a bude se odčervovat co 14 dní, protože začervená je uplně nevídaně, Bohužel..
ja sem nasla malou kocicku a sla sem s ni na ockovani....za ockovani proti tem vsem nemocem apod. sem dala skoro svoje cele uspory