jj souhlasím ja bych je take vystrilela...je to pro ne jen zdroj obzivy ne nejlepsi kamarad..
Pro zvířecího tvora bych se klidně rozkrájela!
Nemám ráda, když někdo ubližuje zvířatům, poslední dobou je toho strašně moc, dneska jsem třeba nepochopila jak muže člověk ublížit nebo přímo zabít čtyřletého nadherného pejska, který má ještě celý život před sebou jen proto že už neběhá na závodech jak má! Takovýhle lidi bych trestala jak by se jen dalo! co vy lidi co byste pro ne navrhly za trest????snad se tu semnou nekdo bude bavit )
Všichni co zabíjí zvířátka a bijí je,jsou hnusná a blbá hovada.Vybít je do posledního
jůůů někdo sem napsal, děkuju devčátka ))....no můžu vám říct že mě se vážně chtělo zvracet....debilové debilní, ještě že se najdou lidi kteří, chtějí chudáčkům udělat radost i v podobě malého dárečku
). co vy už máte dárečky pro vaše miláčky???
)
Ahoj.Já s vámi souhlasím,takový lidi jsou svině,nebo ty debilní puberťáci,co nevědí do čeho píchnout,tak se baví tím,že ubližujou zvířátkům,který nikomu nic neudělaly Já kdybych mohla,tak si všechny opuštěný zvířátka vezmu domů.Naštěstí manžel má pro tyhle věci pochopení,takže už takhle máme doma docela zvěřinec
A pokud jde o dárečky pro zvířecí miláčky,tak my už máme nakoupeno.Většinou je potěší nějaké dobroty pod stromečkem,nebo hračka.A letos máme prvním rokem kocourka,tak jsem zvědavá,jak dopadne stromeček
nikita: já to vidim tak, že ze stromečku nic nebude, a jestli na něm budete mít svíčky tak určo vyhoříte... =D =D taky jsme měli kočičky a tak nějak to dopadlo... =D