Moje Zvíře.cz
17769 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Pro zvířecího tvora bych se klidně rozkrájela!

,,doby,,

No nechám se překvapit,co ten náš grázlík vyvede :)

for nikita: to já mám taky stejný problém, všechny zvížřátka bych brala domů, když vidím ty jejich smutný očíčka...taky jsem měla jeden čac zvěřinec, ale teď už mi zbyl jen pejsek a králíček o:) ale je to radost, to ja našemu hafovy vždy koupím pod stromeček nějakou pískací hračku a po hodině co jí rozbalí už nepíská, takže jsem to vzdala....koupím mu raději nějakou velkou kost na kousání :o )))
for Hejk: králíčci jsou úžasný mám dlouhosrstýho beránka je prostě k sežraní 8) nafotím ho a hodím sem nějaké foto.... ;)

AnčaAlžběta: presne

Taky nechapu, jak nekdo muze tyrat zviratka.. Takovym lidem bych udelala uplne to samy.. Oko za oko, zub za zub.. Nerikam, ze nikdy svyho pejska za nic nepotrestam, ale nikdy to neni jen tak, bezduvodne.. A nikdy to nedelam proto, abych z nej vymlatila dusi, ale jen tak simbolicky, aby vedel, ze neco provedl.. :)

přesně tak

sem rada, ze i se mnou nekdo souhlasi ;)

souhlasím se všemy co by nechali udělat lidem co týrají zvířátka to samí co oni dělají jim!!! 8)

Fakt je mi strasne lito kazdyho zviratka, ktery nekdo tyra.. tohle proste nikdy nepochopim.. kdyz se clovek podiva na ten jejich krasnej kukuc, tak nechape, ze jim nekdo zamerne ublizuje o:)

Čus, čus. Koukám že tu rozebíráte týraná zvířátka. Lidi který tohle dokážou vyvést bych postřílela na místě. Můj kůň na následky špatnýho zacházení trpí dodnes a nejspíš dlouho bude pokud se nám to nepodaří dostat pod kontrolu. :,(

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*