Moje Zvíře.cz
4417 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Pro zvířecího tvora bych se klidně rozkrájela!

ti hrozní lidi co zvířátkům ubližují by si měli uvědomit, že kdyby to nějaký obr dělal jim určitě by se jim to taky nelíbilo x(

elis: uplně tě chápu, mě se chce brečet ikdyž je v televiti viz. animal planet nějaký dokument ...a jedno zvire zabije druhé, chápu že je to příroda a že to druhé kdyby prvního nezabilo taky umře, ale prostě se mi chce brečet!!! o:) jsem prostě na tyhle věci moc citlivá.
Faust: tak hlavně ať vám to dobře dopadne!!!a dej vědět jak jste dopadly!

Trest pro lidi co týrají zvířátka? Udělat jim úplně to samé, co dělali tomu zvířeti. Měli by si zkusit, jaká to jsou fyzická a psychická muka. Máme doma 2 psy a dvě kočičky, kočičky jsou obě nalezenci a obě si nás vybraly samy. Prostě se rozhodly, že budou naše a vůbec jim nevadilo, že nám po zahradě courají psi. Ti vědí, že nesmějí ubližovat ostatním zvířátkům, takže u nás to chrápe občas všichni čtyři na jedné hromadě. Starší kočička, kdyt jsme ji adoptovali, musela prodělat tři operace, protože měla tělíčko plné broků. Jeden tam má dodnes, protože nejde vyndat z lopatky. Tak co s takovými, co po nich střílí, nasypat do nich ty broky taky, aby věděli, jaké to je.

Ilca: presne

i já souhlasím :o )

nam vcera asi nekdo zabil kocicku :,( :) :,(

tak to je zly!!! :,( víte co se stalo a kdo jí to udělaL???

Gemma: prejelo ji auto na silnici ale nevim jestli to byla ona ale od vcerejska kdy se to stalo ji nikdo nevidel a tatka rikal ze to urcite byla ona :,( :,(

těch lidí co týraji zvířata je hodně a jen těžko to někdo zastaví.zrovna ted v televizi někdo vyhodil štěnata(boxery).Myslím si že by se to mělo řešit více na to upozornovat.a Pátrat po těch lidech kteří to týrání páchaji.Třeba čínská restaurace měli by vyzvídat odkad maji suroviny(mas :) a tak.

ewulle: tak to je moc osklivy....takovy lidi bych taky prejela autem!!! je to smutny.

Terezka: no můžu ti řict ze kdyz jsem to sysela tak jsem rikala ze bych si je hned vzala domu....jednoho boxika uz mam , jsou to zlaticka :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*