Moje Zvíře.cz
4417 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Pro zvířecího tvora bych se klidně rozkrájela!

Gemma: zejo ja taky

když si představím,že někdo jí kočky a psy...fuj

nejvíc nesnáším dokumenty o africe,že někteří lidé bodnou do krávy,do džbánku jim
nateče krev,a pak to pijou s mlékem.fuj!

jo taky si to neumím představit a je to FUJ HNUS :( A když jedu do města do restaurace "Dragon" Tak mně taťka dycky říká ať tam nechodím a nejím to že prej to není kuřecí gyros ale gyros ze psa!! Vždycky se mi to znechutí!! :/ :/

v životě bych mazlíka nesnědla :x

a to holky ze třídy choději často do čínských restaurací.A když se podíváš do menu tak sou tam speciality který nemaji název třeba kuřecí s alijašskou omáčkou a tak.maji tam napsáno v takovým smyslu masový mls a tak

je to holky hnus to vám řeknu, ale v tomhle případě s tím vůbec nic neuděláme... :/

já sem ještě v čínský restauraci nic neměla ale na pohled ty jídla vypadaji k nepoznání že nepoznáš ani obsah co v tom je

a co zabíjení zvířet pro zábavu.. jednou bylo ve zprávách jak nějaký idioti zapálily kočku a ta běhala v kleci hořela mňoukala a oni se smáli.. ty bych zavřela na doživotí

to jsou lidi psychycky vadný ale konečně to dali do trestního zákoníku ale týrání se bude provozovat stejně ale aspon je to trestá víc

Předchozí příspěvky

«« «234567 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*