Moje Zvíře.cz
36778 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Koně a vše kolem nich

Teda tohle vám musím říct, to že koně jsou výhradně jen bíložravci neni pravda a dneska jsem měla druhej důkaz kterej sem tentokrát viděla na vlastní očí u svího koně. Ten neřád mi sežral mojí svačinu což byli čtyři kuřecí řízky a ještě mě pak pronásledoval po ranči jestli náhodou nemám další :)

Faust: a co se na ty jizde bude dit??

Ewulle007: jedná se o vyjížďku v okolí ranče je to tam suprový jde hlavně o to aby sme se všický z okolí sešli a pokecali :) po vyjíˇž´´dce bude čaj v naší klubovně s barem ale nevíme jestli bar otevřem záleží na účasti

Faust: a uz vis kolik tam asi bude lidi??

Ewulle007: to ještě ne zatím máme 5lidí ale času je ještě dost zítra začnem dělat floty

Faust: :)

nooo tak jsme novoročku jeli ve čtyřech ale byla legrace 8)

já tedka v zime moc nejezdím protože to klouže jak mě tak koni tak až bude sucho

Terezka0000: děláš si srandu :o to jako chceš říct že se ti kůň fláká celou zimu ve výběhu to je pěkně na hovno to toho koně pošleš so hajzlu u nás se jezdí pořát ať je počas jak teda pokud něni bouřka nebo vychr protože to tam je v kopcích ale mrzne nemrzne prostě se jede ven. Koně mají 4 nohy ony ten led ustojí, tam kde je to brutální tam stačí z koně slézt on si poradí a pokud je tam u vás bývá vše často pod ledem tak existují podkovy s ozubama ty nekloužou

jinak pokud se rozhodneš začít jezdit i vzimně ber si s sebou v batohu kopyťák nejlépe cestovní vypadá jako kapesní nožík a alespoň dva stahovací obvazy kdyby si koník natlouk a začal kulhat tak to tím aspoň spevníš a trochu mu ulechčíš spáteční cestu jo a kapesní nožík si ber taky 8) přepokládám že když se staráš o koně tak taky víš jak poznat co skoníkem je a jak to ošetřit je to fakt důležitý

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*