Koně a vše kolem nich
Faust:chci se tě zeptat na to jak utahuješ podbřišník protože mě to někdy ani nejde utáhnout
německý vojenský jesyně sme kupovali všestraný nový a nesedlo jí tak sme to vrátily
já sem si na to vojenský sedlo zvykla,trochu vylepšila aby nebylo tak tvrdý.Někde jsem četla že pro koně je pohodlný.Zatím mě vyhovuje až na to utahování
jo to sou hodně dobrý sedla ale měj na paměti že sedlo se nemá dotahovat mezi podbřišník a koně se ti musí vejí alepoň dlaň. Jinak jak sedlo koni sedí poznáš podle toho že když ho na něj dáš a nezapneš podbřišník sedlo by se nemělo ani hnout když sním zakejveš já osobně podbřišák u West.sedla nechávám volnější aby to koníka nedřelo a sedlo se mi ani nehne a´t se děje co se děje když jsem musedlo zkoušela tak jsem nezapla podbřišník a v klídku sem si do sedla sedla a projela se po jízdárně i klusem a nic akorát mě museli vysadit
... jinak s anglii to dělám taky akorá než začneš skákat tak je dobrý to aspoň o dirku stáhnout kdyby koník vyhnul tak tě tím fofrem smete i se sedlem
jinak na vojenský sedla se dají lechce přešít na westernový tak že ti zůstane kostra stejná ale vypadat bude jinak a bude pohodlnější pro jezdce a prokoně t ozůstane stejné
dík za radu ale je těžký jak něco.A víš co,jednou se mi kun s tím sedlem vyválel a nic se se sedlem nestalo.U jiných anglických sedel se často tím zlomí kostra.
Já vím vydrží dost.. s váhou si nelam hlavu moje sedlo váží 13,5 kg
Ahoj ja mam na statku nejobklibenejsiho kone a ma nemocne nohy ale je to na nim sranda na nem cvalat ale obcas vyhazuje ale je to na nem srana
. A je moc rostomily mrknete se na muj ucet je tam.