Moje Zvíře.cz
4427 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Koně a vše kolem nich

holka ale to je celkem normální cena :D na týden

ono to totiž na týden stojí těch 5000 - 8000

to já sem viděla daleko levnější ale byly daleko.Já bych šla třeba na nákej ten rodinej ranč jak tam maji jen třeba 10 dětí a tak ale viděla sem levný

v třebíči maji za 3500kč

ale tak jen se chci poptat abych měla přehled

zdravim, tohle tedy neni na Vysocine, ale u nas na vesnici, ale levny :) a prostredi je tu krasne na vyjizdky.
http://jizdarnachaby.org/

Ju hele to tak to nevím :)

Baru :D ěkuji ale v do Prahy by mě Rodiče asi nepustili a moji kamarádku už vůbec ne

tak já nevím ale William si ze mě dělá akorád prdel 8) včera na mě čučel z výběhu jak líétám s kolečkem sem tam a vypadal jako by se mi chcehtal a když už jsem konečně přivezla seno a dala mu ho do boxu tak jsem pak si zaběhla do sedlovny jen 3 minutky jsem byla prič a pak jsem šla pro Wilouše koukám po víběhu a kůň nikde tak sem zaběhla ještě do druhýho a tam taky nic tak jsem lítala kolem ohrad jestli to někde nepřehupsnul nikde nic vidět nebylo tak jsem ho pak šla do stáje pro mobil že zavolam na policajty ať zaměří jeho čip a když sem vlezla do stáje tak ten blb si tam vesele pochrochtával na seně ten osel skolčil přez osmdesáti centimetrovej plot a ještě ke všemu dolů ze svahu

:D DDDDD to je fakt dobrej kůn :D

Předchozí příspěvky

«« «345678 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*

Načítám...