Moje Zvíře.cz
4413 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Je výhoda mít hodně zvířátek nebo ne?

Ja mam doma psa,pestrušku,křečka,morče,zakrslého králíka,korelu a dva koně a šest slepic a chodí k nám poslední dobou černej kocour.Myslím si že když tě to baví a máš hodně času a seš schopna to vše zvládnout tak proč ne.Ale už toho víc nechcu

to znam, mamina by nejradsi vse vyhodila ja sem litlej na bezobratli a protoze se jim musi nosit listovka z venka mam v pokoji spoustu smutnic,mur,pavocku, atd... pak je musim krmit rozmackanyma bananama s medem dost to pachne...

no myslim ze moje mamina je svata :p

já sem ráda za svoje rodiče.Dneska sem byla v Třebíči na burze pěkný je to tak doporučuji navštívit pokud si někdo chce koupit:holuba,králíkaslepice,krůty,papoušk,nebo dokonce štěně,morče je to každou 3. něděli nebo ještě telč tam je toho taky dost

a po burze jsme jeli s dědou a sestrou za jednim dědovým kamarádem.A ten toho mááááááááááááá snad 20 psů kavalíry a čivavy,mývala kuního,3 koně,snad 13 koz,1krávu,těch slepic,holubů,prasat,kruty,papoušci,morčata,králíci,havrani,pavy,bažanti
ale to největší ten čurbes doma humus.Oni choději domu a nepřezouvaji se.To se tam přišlo a na zemi bylo psů a slepic a nad tebou blo ještě dalších 20 slepic

ještě husy

Hlavně mít tolik zvířat na kolik máte čas ;)

Thais: přesně.My máme hodně zvířátek.Ale jenom kocour je můj vlastní. :)

my takyáme spoustu zvířat časem to všechno vyfotím a dám to sem....kromě toho co mám tady..tak děda toho má...2prasata,asi 6 ovcí na vypásání,2kozy kamerunský 1 nám ukradli,krocany,holubi

ale řeknu vám že já bych se o tohle všechno starat nemohla...nemám tolik času..já se starám o to co mám tady vyfoceno.

já mám 5 zvířat..

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*