Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Chov pískomilů

Wiffy01: Hele klec vžádným případě jsou to lumpove na pískouny je třeba akvárko a pořádně vysoký. oni sice v knihách píšou že pískomil moc neskáče je to kec skáčou a jak moc dobře ....ve smečce sou přátelský spávají společně v na jedný hromádce :) a musím říct že když si získáš jejich náklonost tak jsou to mazlíci ale ze začátku nejspíš chitnej nějakej ten kousanec ale neni ti hroznýho spíš takový štípnutí

Faust: Pravě kamoška ma takovou velkou třípatrovou klec, tak sem si říkala, jestli by jim ta nestačila, ale když tak seženu akvárko. :D

jo a štípanců se nebojim, nebo už sem byla pokousaná od rozličných zvířat. Od poníka, koreli, želvy, křečka, kočky atd.
:)

osmáka sem ještě neměla a zvířat mě pokousalo hodně od koně,když sem byla malá tak mi pes roztrhl ucho,pes mi prokousl prst,a v zologický mě kousla náká fretka nebo co to bylo

Holky kdybych já tu měla vyprávět co všechno mi zvířata vyvedla tak by jsem tu seděli ještě příští měsíc 8) ale mám tu něco co se mi stalo před třemi dny kdy jsem jela s Lordem na vyjížďku a vlítli jsme přímo do stáda divočáků no nejspíš sme je drobátko naštvali protože nás pak naháněli po lese

Wiffy01: jo a ještě něco nevím jak to je když máš jedno ho nebo dva ale já jak jich mám sedm tak je musím čistit ob 3 dny protože ten třetí den už zaváněj a čtvrtej den už jsem měla z pokoje plynovou komoru :)

jj, tak to znám, mám dvě morčecí holky a když ta jedna mela mladé bylo jich tam najednou 5. Taky pěkný smrádek.
A jak se piskomilové chovaji mezi sebou, jako 2 samičky. Sou to kamarádky a nebo se nesnášejí?

Faust: Ja sem předevčirem jela autem a jeden mi přeběhl přes cestu, byla to taková potvora velká, že sem vyvalila oči až mi máem vylezly z důlků. To se mi ještě nestalo.

Wiffy01: jasný jsou to docela mackové včera sem pozorovala stádo u výběhu

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*