Rybicky, 3 ptaci, had - co byli vylozene moje takze 5
Kolik jste jich měli nebo máte?
Pochlubte se kolik máte nebo jste dosud celkem měli zvířátek. U mě je to 8 potkanů a 1 želva, takže 9 .
Tak když to vezmu od mala, tak stále doma byl pes až do dneška ( a že mi je víc jak půl století). Pak jsem měl holuby, rybičky asi od 10 let dodnes, strašilky, křečky, morčata, exotické ptáky (cca 50 kusů - chov), přes 20 let dvě želvy, v současnosti už jen jedno akva s rybičkami a jedno s krevetkami, psa a ty dvě želvy.
tak když to vemu od doby co si pamatuju tak 5 psů. 12koček 6papoušků, 4potkani, 2křečci králici-chov80ks. 2morčata a 2holuby
a.odstrcilikova: To museli byt k veceri kazdej den kralici ne?
minulost: kolem 8 krecku, 4 kocky, 2 morcata.
aktualne: 2 psy, 2 potkany, 1 kocour
no, v minulosti jsem měla 2 morčata, 4 džungaráky, spoustu rybiček, psa knírače, psa rotwailera, 2 želvy nádherné, kocoura. V současnosti 2 rybičky, 2 potkánky, 1 čubičku Pupinku
Zail: to ne tak starý šli na pekáč mladý se nechali něco sme rozdali a pár jich sešlo stářím protože je děti naučili na chování a dali jim jména pak už to nešlo je zabít já už bych je jíst nemohla viděla bych místo masa toho určitýho králíka kerej mi třeba den před tím běhal za dětma po pokoji protože tam je tahali nejradši
Ale kazdopadne 80 kraliku, to asi nebylo nic jednoducheho se o to starat
týý jo, takových zvířat to my měli jen jednu andulku
ale za to bezvadnou. Víc toho rodiče nechtěli pořídit